Η (αγνώριστη) αδερφή της Καρντάσιαν αρνείται τις πλαστικές – Το πριν και το μετά τη διαψεύδουν [εικόνες]

Η καμπάνα χτυπά για την 17χρονη Κάλι Τζένερ η οποία δείχνει να έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της δημοσιότητας. Τον τελευταίο χρόνο, η μικρή αδερφή της Κιμ δείχνει άλλος άνθρωπος, καθώς τα χαρακτηριστικά της όχι απλά έχουν αλλοιωθεί, αλλά δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι πρόκειται για το ίδιο κορίτσι.

Η προσπάθεια της Κάιλι να μοιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο στην Κιμ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, αφού τόσο το στυλιστικό όσο και το μακιγιάζ, το μαλλί και η… δουλειά του πλαστικού χειρουργού επάνω της φέρουν τη σφραγίδα της Κιμ. Αν και ανήλικη, η Κάιλι βιάζεται να ακολουθήσει

την καριέρα των αδερφών της και πασχίζει να μπει στο «Kardashian club» με κάθε κόστος.

Για να είμαστε ειλικρινείς βέβαια, η μικρή Κάιλι ήταν η πιο αδικημένη εμφανισιακά σε σχέση με τις Καρντάσιαν, οπότε η εμμονή της με το νυστέρι ίσως και να δικαιολογείται από ορισμένους. Ωστόσο, φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα όρια αφού πλέον η εμφάνισή της θυμίζει κάτι από… πορνοστάρ. Τα αφύσικα φουσκωμένα χείλη, το έντονο μακιγιάζ και τα ελάχιστα ρούχα της Κάιλι κάνουν το γύρο του διαδικτύου με τις φωτογραφίες του πριν και του μετά [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] να «προδίδουν» την εξάρτησή της από το star system.

Η ίδια πάντως αρνείται τις συχνές της επισκέψεις στον γιατρό της δηλώνοντας: «Πληγώνομαι πολύ όταν λένε πως η ομορφιά μου οφείλεται στις πλαστικές. Δεν έχω πειράξει τίποτα. Τα χείλη μου φαίνονται πιο μεγάλο διότι έμαθα να τα βάφω σωστά. Πλέον δε με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος, έχω σταματήσει να στεναχωριέμαι».

Το ότι δεν πείθει κανέναν είναι προφανές. Το θέμα είναι να το καταλάβει και η ίδια. Όσο για την Κρις Τζένερ; Είναι πολύ απασχολημένη να παριστάνει τη μάνατζερ της Κιμ και δεν έχει χρόνο να… μαζέψει την Κάιλι.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Κάιλι Τζένερ με πολύ λεπτά χείλη…

…τα οποία φούσκωσαν και θυμίζουν Κιμ Καρντάσιαν.

Το πριν…

…και το μετά.

The post Η (αγνώριστη) αδερφή της Καρντάσιαν αρνείται τις πλαστικές – Το πριν και το μετά τη διαψεύδουν [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα