Τα καλύτερα χολιγουντιανά ντεκολτέ του Instagram

Στην όψη τους αλληθωρίζεις ενώ εκείνες φροντίζουν να στα δείχνουν σε πρώτο πλάνο με κάθε τους ενσταντανέ. Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τις σέξι περσόνες του διεθνούς στερεώματος που με τις φωτογραφίες τους στο instagram, αναδεικνύουν το καυτό τους μπούστο!

Γνωστή για την πίσω της όψη, που φροντίζει να την κουνάει όσο καλύτερα μπορεί,η Νίκι Μινάζ, έρχεται να σου βγάλει τα μάτια και με το στήθος της. Η τραγουδίστρια ποστάρει selfies στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες το μπούστο της είναι έτοιμο να εκραγεί.Η

πρωταγωνίστρια του «Glee», Νάγια Ριβέρα, έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα πολλών αντρικών περιοδικών και όχι άδικα.

Οι αναλογίες της σε στέλνουν στον έβδομο ουρανό και ειδικά οι φωτογραφίες της στο ίντερνετ σε βάζουν σε πονηρές σκέψεις. Selfie και Κιμ Καρντάσιαν πάνε πακέτο. Η tvπερσόνα με το πλούσιο βιογραφικό σε σέξι φωτογραφίες και βίντεο, αρέσκεται στο να εντυπωσιάζει τους ακόλουθους της στο instagram με ενσταντανέ, κοντινά στο στήθος της.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Άμπερ Ρόουζ Έμιλι Ρατακόφσκι Κέλι Μπρουκ Νίκι Μινάζ Νάγια Ριβέρα Κιμ Καρντάσιαν

Η Κέλι Μπρουκ δεν θέλει συστάσεις! Είναι μία από τις επώνυμες κυρίες που σε κάνουν να αναστενάζεις με κάθε της εμφάνιση. Με τις φωτογραφίες πάντως που αντικρίζεις στα μέσα δικτύωσης, σίγουρα απορείς το πώς χωράει πρόσωπο και στήθος σε μία φωτογραφία. Η Έμιλι Ρατακόφσκι έχει έναν από τους πιο σέξι λογαριασμούς στο instagram για ευνόητους λόγους. Πάντως, εσύ πρέπει να κάνεις focus στο πλούσιο στήθος της… και στα εκφραστικά της μάτια. Μπορεί να έχει ξυρισμένο λουκ στο κεφάλι αλλά το ντεκολτέ της κολάζει. Το εκκεντρικό μοντέλο, Άμπερ Ρόουζ, μπορεί να είναι μητέρα αλλά η σέξι της πλευρά δεν κρύβεται.

The post Τα καλύτερα χολιγουντιανά ντεκολτέ του Instagram appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα