«Τρέμει» το LinkedIn – Έρχεται το Facebook «της Δουλειάς»

Το Facebook ετοιμάζεται να επεκτείνει τις δυνατότητές του και να προσελκύσει νέους χρήστες με τη νέα υπηρεσία που έχει στα σκαριά και ονομάζεται «Facebook at Work». Σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times, το προσωπικό της δημοφιλούς ιστοσελίδας εργάζεται πάνω σε ένα νέο concept που θα διαχωρίζει το προσωπικό από το επαγγελματικό προφίλ των χρηστών.

Σίγουρα

όλοι έχουμε έρθει στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να δεχτούμε αίτημα φιλίας από κάποιον ενοχλητικό συνάδελφο ή ακόμα και τον… διευθυντή μας. Φαίνεται πως το Facebook θέλει να διευκολύνει τους χρήστες τους ως προς αυτά τα συμβάντα και λέγεται πως θέλει να «διαχωρίσει» το κοινωνικό δίκτυο σε προσωπικό και επαγγελματικό.

Έτσι, οι συνάδελφοί σου θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν μόνο όσα αφορούν στην επαγγελματική σου δραστηριότητα, με τις φωτογραφίες, τις δημοσιεύσεις και την προσωπική σου κατάσταση να παραμένουν ιδιωτικές. Η Financial Times υποστηρίζει πως οι εργαζόμενοι του Facebook χρησιμοποιούν μεταξύ τους ένα παρόμοιο επαγγελματικό υποδίκτυο το οποίο αποφάσισαν να επεκτείνουν και στους υπόλοιπους χρήστες.

Η νέα υπηρεσία βρίσκεται ακόμα στη φάση των δοκιμών και οι υπεύθυνοι τηρούν σιγή ιχθύος για τη νέα δυνατότητα του Facebook. Αν κάτι τέτοιο ισχύει το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο LinkedIn θα αρχίσει να βλέπει την καρέκλα του να… τρίζει αφού αναμένεται να χάσει πολλούς από τους 90 εκατομμύρια ενεργούς του χρήστες το μήνα οι οποίοι θα στραφούν στο αντίπαλο δέος.

The post «Τρέμει» το LinkedIn – Έρχεται το Facebook «της Δουλειάς» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα