Ψηφίστε στο koolnews.gr: Τι είναι αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή

Το 9,4% που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές προκαλεί σεισμό στο πολιτικό σύστημα δείχνοντας έτσι πως δεν πρόκειται για παροδικό φαινόμενο, αλλά μία συνειδητή ψήφος η οποία ολοένα και αυξάνεται.

Κοινή παραδοχή πλέον στα κόμματα είναι πως οι πολίτες που επέλεξαν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή το κάνουν συνειδητά πλέον γεγονός που σημαίνει

πως δεν τίθεται θέμα αγανάκτησης και ψήφου διαμαρτυρίας. «Ψήφος που επιλέγεται σε τρεις συνεχόμενες εκλογές και μάλιστα αυξανόμενη δεν είναι τυχαία. Οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν τι ψηφίζουν», υποστήριξε υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος στο koolnews.gr.

Το koolnews.gr ωστόσο σε μία προσπάθεια να αποκωδικοποιήσει αυτήν την ψήφο αλλά και πώς αντιμετωπίζεται αυτή από το υπόλοιπο ποσοστό της κοινωνίας καλεί τους αναγνώστες του να συμβάλλουν και να ψηφίσουν και αυτοί.

Τι είναι αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή;Είναι παραπλανημένοι-αγανακτισμένοι πολίτεςΔεν παίρνουν στα «σοβαρά» την ψήφο τουςΕίναι ξενοφοβικοί ρατσιστέςΕίναι κατά του συστήματοςΕίναι φιλοναζιστέςΕίναι ακροδεξιοί
Keywords
Τυχαία Θέματα