Ο υπερ-χλιδάτος γάμος δύο εφοπλιστικών οικογενειών στην Αθήνα [εικόνες]

Όλη η αφρόκρεμα του ελληνικού επιχειρηματικού γίγνεσθαι έδωσε το «παρών» το προηγούμενο Σάββατο σε έναν από τους πιο χλιδάτους γάμους που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα.

Πρόκειται για τον γάμο του Θέμη Πετράκη και της Μάρας Κουρκουλή, γόνων των γνωστών εφοπλιστικών οικογενειών, οι οποίοι ένωσαν τις ζωές τους και τις... περιουσίες τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thema

People από το οποίο προέρχονται και οι φωτογραφίες, ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι που βρίσκεται στη βίλα της οικογένειας και η δεξίωση στο χώρο ενός παλιού εργοστασίου στην οδό Πέτρου Ράλλη που πλέον φέρει το όνομα THEMA.

Η χλιδή ήταν κυρίαρχη μέχρι και στον... αέρα. Κρίνα, παιώνιες και μπαμπού διακοσμούσαν το χώρο, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν γκουρμέ πιάτα και γαλλικά κρασιά. Η μελαχρινή καλλονή νύφη φόρωσε ένα νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός φόρεσε κοστούμι κορυφαίου ιταλικού οίκου. Elie Saab, Oscar De La Renta, Valentino και Giorgio Armani είχαν την τιμητική τους, αφού προτιμήθηκαν δεόντως από τις καλεσμένες.

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του θείου του γαμπρού Ανδρέα και της συζύγου του, Άννυς Πετράκη των οποίων η εκπροσώπηση έγινε από τον γιο τους Θέμη που εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τη σύντροφο του, την fashion blogger Ναταλία Γεωργαλά μετά τα πρόσφατα γεγονότα που τον έφεραν με άσχημο τρόπο στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ο Θέμης Πετράκης, η Ferrari και η Αλεξία Έβερτ

Ο Θέμης Πετράκης έγινε γνωστός προ ημερών όταν ενεπλάκη σε λογομαχία με την κόρη του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, Αλεξία, στο Κολωνάκι. Τότε του είχε τρακάρει με το τζιπ της την παρκαρισμένη του Ferrari και αυτός της είπε οργισμένος πως «θα πληρώσει την Ferrari με το αίμα της» ενώ φέρεται να την έριξε στο έδαφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα