Σφοδρή επίθεση από τη «Lady D» στον Μαρινάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣφοδρή επίθεση από τη «Lady D» στον ΜαρινάκηΔευτέρα, Μάιος 26, 2014 - 12:53

Και ξαφνικά «έσκασε μύτη» η Γιάννα Αγγελοπούλου για να δηλώσει ότι «είναι εδώ». Δεν είναι τυχαίο ότι η «Lady D» επέλεξε να βγει και να μιλήσει -έπειτα από καιρό- δημοσίως στην Ελλη Στάη, στενή φίλη με τις Μαριάννα Λάτση και Ελένη Κόκκαλη, στην οποία οι παραπάνω φέρθηκαν -σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες»- με αρκετή γαλαντομία, χρηματοδοτώντας τη νέα διαδικτυακή της προσπάθεια TOC (Times

of Change).

Κοιτώντας τα... μάτια της Ελλης η κυρία Αγγελοπούλου αποφάσισε όχι απλώς να συνεχίσει το φλερτ της με τον ΣΥΡΙΖΑ, χάρη στο οποίο απέκτησε και το προσωνύμιο «η κόκκινη Γιάννα», αλλά και να κάνει άνοιγμα με ολίγον από Ποτάμι. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Η κυρία Αγγελοπούλου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Δημοκρατίας - αν αυτό γίνει με απευθείας εκλογή από τον λαό. Ωστόσο υποστήριξε ότι δεν έχει βλέψεις να αναμειχθεί στα κοινά από κομματική θέση, μια και ισχυρίστηκε ότι «δεν επιθυμώ και δεν είναι το όνειρό μου να ιδρύσω πολιτικό κόμμα αλλά ούτε και να συμμετάσχω σε κάποιο».

«Ο κόσμος δηλώνει την ψήφο του»

Οσον αφορά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, δήλωσε: «Είμαι ευτυχής ως Ελληνίδα που δεν είμαστε πια στο στάτους κβο που ήμασταν. Ο κόσμος έχει αρχίσει να δηλώνει την ψήφο του χωρίς να έχει εξάρτηση από τις πελατειακές σχέσεις. Οι συνδυασμοί που εμφανίζονταν να έχουν τη μερίδα του λέοντος έχουν καταποντιστεί».

Και συνέχισε: «Το αποτέλεσμα σηματοδοτεί ότι ανοίγει ο πολιτικός ορίζοντας της χώρας μας σε νέες πολιτικές δυνάμεις και κόμματα, εκτός από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ».
Σχετικά με την άνοδο της Χρυσής Αυγής και της ακροδεξιάς, σημείωσε: «Αποκρουστικό το κύμα βίας που δημιουργείται και ανησυχητικά τα ανοδικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής».

Η κυρία Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη επιτέθηκε με σφοδρότητα στον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα συνέβησαν στον Πειραιά, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει Μώραλης. Εμείς οι επιχειρηματίες βλέπουμε μόνο Μαρινάκη» και πρόσθεσε πως «όταν τέτοιοι επιχειρηματίες εμπλέκονται στην πολιτική, συκοφαντούν τους σοβαρούς επιχειρηματίες».

Το εντυπωσιακό είναι ότι η Ελλη Στάη, που διατηρεί άριστες σχέσεις με το ζεύγος Κόκκαλη (κάνοντας συχνά μαζί του διακοπές), δεν αντέδρασε, αν και ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν συνυποψήφιος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα