Οι συνήγοροι της Σταμάτη φοβούνται για τη ζωή της – Ζητούν την μεταφορά της από τις φυλακές

Φόβους για τη ζωή της κρατούμενης, Βίκυς Σταμάτη, εκφράζουν οι συνήγοροί της μέσα από επιστολή που έστειλαν στην διοίκηση των γυναικείων φυλακών όπου βρίσκεται η σύζυγος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου. Συγκεκριμένα, ζητείται η άμεση μεταγωγή της κ. Σταμάτη από το σωφρονιστικό ίδρυμα του Κορυδαλλού στο Αττικόν

νοσοκομείο ζητούν με επιστολή τους προς τη διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού οι συνήγοροί της, που επικαλούνται σοβαρούς λόγους υγείας και εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους ακόμη και για τη ζωή της.

«Η κρατούμενη Βασιλική Σταμάτη αντιμετωπίζεται δυστυχώς κατά τρόπο που πλέον δημιουργεί άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της», αναφέρει η επιστολή την οποία έστειλαν οι συνήγοροι της συζύγου του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη. «Οι αλλεπάλληλες μεταγωγές την έχουν εξαντλήσει ψυχικά και σωματικά. Δεν σιτίζεται πλέον και παράλληλα αντιμετωπίζει την εχθρότητα διαφόρων που, παρά την κατάστασή της, της επιτίθενται φραστικά οδηγώντας μια ανυπεράσπιστη γυναίκα στην απομόνωση και την εξόντωση. Παρακαλούμε λοιπόν για την άμεση μεταγωγή της στο Αττικόν νοσοκομείο χωρίς άλλη παράνομη καθυστέρηση», συμπληρώνει η επιστολή.

Φωτογραφίες Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα