Τέρμα οι αμφιβολίες: Αυτός είναι ο Κασιδιάρης που χαιρετά ναζιστικά [εικόνα]

Αυτός είναι Έλληνας βουλευτής και για την ιδεολογία του δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία. Όσοι έχουν αμφιβολίες απλώς αγνοούν τα απανωτά στοιχεία που βγαίνουν στην δημοσιότητα.

Τα τελευταία ντοκουμέντα δείχνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες από συγκεντρώσεις, κατασκηνώσεις και δράσεις της Χρυσής Αυγής, και δείχνουν σε όλους μας την σκοτεινή ναζιστική της πορεία στην σκιά του πολιτικού συστήματος.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο με τα οποία έχει εμπλουτιστεί η δικογραφία της υπόθεσης της

σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ανοίγουν το δρόμο για νέο γύρο διώξεων. Ειδικά για την περίπτωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, και νούμερο 2 της οργάνωσης, τα στοιχεία είναι άκρως επιβαρυντικά καθώς εμφανίζεται να είναι καθοδηγητής και εκπαιδευτής νέων μελών ενώ υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες του με όπλα.

Εν τω μεταξύ, αρχείο με φωτογραφίες του αποκαλούμενου πυρηνάρχη της Νίκαιας, προφυλακισμένου για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Πατέλη, εντοπίστηκε από τους ελέγχους της Αντιτρομοκρατικής στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του αρχηγού της οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου και βρίσκεται στα χέρια των ανακριτριών της υπόθεσης.

Ο Κασιδιάρης απεικονίζεται σε τουλάχιστον 20 φωτογραφίες με διάφορα όπλα, να πυροβολεί ή να σημαδεύει, στο δωμάτιό του ή σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ο ίδιος υπάρχει σε φωτογραφίες μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσης που φορούν στρατιωτικές στολές παραλλαγής, να εκπαιδεύουν νέα μέλη της Χρυσής Αυγής, να χαιρετούν ναζιστικά κ.λπ. Η φωτογραφία αυτή δεν μπορεί να αφήνει καμμία αμφιβολία σε κανέναν μας και πόσω μάλλον να μας πείσει ο Ηλίας Κασιδιάρης με συμπληρωματικές δηλώσει για αποκριάτικα πάρτυ και άλλες φαιδρότητες.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα