Νέο Replay Store στο κέντρο της Αθήνας

Η REPLAY, η κορυφαία ιταλική μάρκα denim και smart casual ένδυσης, εγκαινίασε το νέο REPLAY STORE στο CITY LINK, στο κέντρο της Αθήνας. Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος REPLAY πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, με ένα cocktail

event στο οποίο παρευρέθησαν πολλοί φίλοι της REPLAY, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Με κύρια χαρακτηριστικά την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα, το πρωτοποριακό ιταλικό design, τον οικολογικό χαρακτήρα και τον βιομηχανικό σχεδιασμό, η εικόνα του νέου REPLAY STORE αποτελεί έναν αριστοτεχνικό συνδυασμό ετερόκλιτων στοιχείων και εκπροσωπεί ενα νέο concept καταστημάτων REPLAY. Η διαχρονικότητα του ξύλου, η στέρεα δύναμη του μετάλλου και η φωτεινότητα των χρωματικών συνδυασμών των συλλογών, δημιουργούν μια περίπλοκα απλή σύνθεση, που διατηρεί τον ισχυρό χαρακτήρα της εικόνας των REPLAY STORES.

Το νέο κατάστημα REPLAY φιλοξενεί την αγαπημένη collection REPLAY, την ξεχωριστή σειρά των WE ARE REPLAY, την παιδική σειρά REPLAY & SONS καθώς και τα REPLAY FOOTWEAR και REPLAY ACCESSORIES που συμπληρώνουν τις συλλογές.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα