Για τα λεφτά τα κάνεις όλα: Το βίντεο που καταρρίπτει το μύθο για τις γυναίκες

Η πιο τρανή απόδειξη ότι οι γυναίκες, σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται, θαμπώνονται από τη φιγούρα και τη μόστρα, είναι το παρόν βίντεο, όπου μια γυναίκα ρίχνει άκυρο σε έναν τύπο επειδή το αυτοκίνητό του είναι παλιό και μπαίνει στο αυτοκίνητό ενός άλλου επειδή είναι ακριβό και γυαλίζει. Έλα όμως που ο δεύτερος είναι φίλος με τον πρώτο...Ένας 25χρονος έβαλε στο στόχαστρο μία κοπέλα που περίμενε το λεωφορείο. Αρχικά εμφανίσθηκε μπροστά από την στάση με ένα παμπάλαιο αμάξι και απλό ντύσιμο, επιχειρώντας να τραβήξει την προσοχή της κοπέλας, ωστόσο εισπράττει την πλήρη περιφρόνησή της.

Αφού

κάνει τον γύρο του τετραγώνου, ο φίλος του εμφανίζεται μετά από 15 λεπτά ξανά μπροστά στην στάση, αλλά αυτή τη φορά με ένα πανάκριβο αμάξι και ντυμένος κυριλέ, επιχειρώντας ξανά να προσεγγίσει την κοπέλα, η οποία φυσικά ενδίδει στα λούσα.

Το ακριβό αυτοκίνητο και τα γλυκόλογα του νεαρού έπεισαν την κοπέλα να μπει στο αυτοκίνητο, αλλά μόνο για λίγα λεπτά καθώς την πέταξε κακήν κακώς από το αμάξι επειδή έφτυσε το φίλο του και εκείνη τον περιποιήθηκε με ένα γεμάτο φτύσιμο.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα