«Dancing with the stars»: Όλα όσα έγιναν στο έβδομο live

Κάθε Κυριακή το «dancing with the stars» καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι που το σχολιάζουν μέσα από τα social media.

Το 7ο live του «Dancing with the stars» έφερε την προσωπική σφραγίδα των παικτών, αφού οι ίδιοι επέλεξαν το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκαν. Ο ρυθμός, η ένταση, τα συναισθήματα και οι εντυπωσιακές χορογραφίες κυριάρχησαν. Ξεχωριστή στιγμή στο live ήταν η παρουσία της Νάντιας

Μπουλέ, η οποία «έκλεψε» τις εντυπώσεις, ερμηνεύοντας το πρώτο της CD single σε μια εντυπωσιακή χορογραφία. Highlight της βραδιάς ήταν η πρωτιά του Μιχάλη Μουρούτσου στη βαθμολογική κατάταξη, με 8άρια από όλους τους κριτές. Στο 7ο live, η Χρύσπα ήταν παίκτρια που αποχώρησε.

Το 7ο live του «Dancing with the stars» κυριάρχησε στη ζώνη του στα περισσότερα κοινά. Εντυπωσιακή είναι η διαφορά του από το δεύτερο κανάλι στο κοινό 15-44, καθώς άγγιξε τις 16 μονάδες. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η μεγαλύτερη διαφορά σημειώθηκε στις γυναίκες 15-24 οι οποίες έδωσαν προβάδισμα 36 μονάδων στο show. Στους νέους 15-24 το show προηγήθηκε με 22,3 μονάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα