Μήνυμα στήριξης στον Χαρδούβελη από το Μαξίμου

Κλείνει το θέμα που είχε προκύψει με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, η κυβέρνηση, μιας και το τελευταίο διάστημα είχαν πυκνώσει τα πυρά στο πρόσωπό του.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ευγενίδης

Ο κύριος Χαρδούβελης, ο οποίος σήμερα μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά και αύριο θα πάει στο Προεδρικό Μέγαρο για να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, είχε βρεθεί στο στόχαστρο πολλών βουλευτών το τελευταίο διάστημα,

μετά το κυβερνητικό φάλτσο με τον ΕΝΦΙΑ και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Μάλιστα, εντός Σαββατοκύριακου, πηγές από το περιβάλλον του υπουργού διαμήνυαν πως άδικα βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής, αν και αναλαμβάνει την ευθύνη ως πολιτικός προϊστάμενος του υπουργείου Οικονομικών, θα ήθελε όμως και κάποια ένδειξη στήριξης από το Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτό το θετικό μήνυμα έδωσε μιλώντας στον Real Fm η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, η οποία παρείχε πλήρη κάλυψη στον υπουργό Οικονομικών. «Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, είναι συνάντηση εργασίας [σ.σ. αναφερόμενη στη συνάντηση των Σαμαρά-Χαρδούβελη στο Μέγαρο Μαξίμου], φυσιολογικό είναι να συνεργάζονται ο Πρωθυπουργός με τον υπουργό Οικονομικών εν μέσω μιας διαπραγμάτευσης. Η κυβέρνηση είναι ενιαία και ο Γκίκας Χαρδούβελης απολαμβάνει απολύτως της εμπιστοσύνης και κυβέρνησης και πρωθυπουργού» σημείωσε η κυρία Βούλτεψη.

Έτερη κυβερνητική πηγή ξεκαθαρίζει πως η σχέση των κυρίων Σαμαρά και Χαρδούβελη είναι άριστη, παρά το ότι πολιτικά έχει δοκιμαστεί το τελευταίο διάστημα, ενώ προσθέτει πως ο βασικός στόχος που δεν είναι άλλος από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης της Τρόικας είναι αυτή την ώρα στο επίκεντρο της κυβέρνησης και τίποτε άλλο.

The post Μήνυμα στήριξης στον Χαρδούβελη από το Μαξίμου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα