Κύπελλο Ελλάδας: Γλίτωσε τα «χ»ειρότερα ο Ολυμπιακός Βόλου, έμεινε στο μηδέν με τη Λάρισα

Η Λάρισα δικαιούνταν πολύ περισσότερα από το 0-0 στο ΕΑΚ, στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «βυσσινί» έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες και εν τέλει αυτές πλήρωσαν, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου...

Οι

φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το παιχνίδι πολύ επιθετικά, καθώς γνώριζαν πως για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 το πρώτου αγώνα θα έπρεπε να σκοράρουν πρώτοι και σχετικά νωρίς στο ματς. Ο Ολυμπιακός Βόλου, με το πέρας του χρόνου κατάφερε να ισορροπήσει την εικόνα που είχε ο αγώνας μέχρι εκείνη την ώρα και κυρίως με την ταχύτητα του Μπιτάνγκ, έβγαζαν επιθέσεις και απειλούσαν την εστία της ΑΕΛ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ συνέχιζε να πιέζει για να σκοράρει, ειδικά μετά την είσοδο του Ηλία Αναστασάκου. Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο, είχε κατεβάσει τα ρολά, τόσο σε πλασέ εξ επαφής του Αναστασάκου, όσο και στο σουτ του Νεμπεγλέρα, όπου ήταν οι μεγαλύτερες ευκαιρίες της Λάρισας στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου: Κολίτσι, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης, Κορνέλατος, Πινάρες, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Μέζα, Κούτσι.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Μουλόπουλος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μούτσα, Περίκο, Σουάνης, Στεφανίδης.

The post Κύπελλο Ελλάδας: Γλίτωσε τα «χ»ειρότερα ο Ολυμπιακός Βόλου, έμεινε στο μηδέν με τη Λάρισα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα