Κύπελλο Ελλάδας: Νίκησε 1-0 τον Φωκικό η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Άμφισσα, απέναντι στον Φωκικό με 1-0 από το γκολ του Φαγέ στο 92'...

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας είχε επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους το παιχνίδι με τον Φωκικό στο Κύπελλο και να μην σταθούν στο 4-0 του πρώτου αγώνα μεταξύ

των δύο ομάδων. Βέβαια, αγωνία δεν υπήρχε για το ποια ομάδα θα κέρδιζε την πρόκριση, καθότι το 4-0 δύσκολα ανατρέπεται.

Η Ένωση από το πρώτο λεπτό είχε τον έλεγχο του αγώνα, κυκλοφορούσε διαρκώς την μπάλα και προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους για την άμυνα του Φωκικού. Οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να είχαν ανοιξει το σκορ, όμως Έλντερ Μπαρμπόσα σε μια κομπίνα στο κόρνερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η μεγαλύτερη φάση για τον Δικέφαλο καταγράφηκε στο 33'. Ο Μπαρμπόσα πάσαρε στον Αραβίδη, εκείνος τροφοδότησε τον Μάνταλο, αλλά εκείνος δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φωκικού. Η συνέχεια του πρώτου μέρους βρήκε την ΑΕΚ να έχει ρίξει τον ρυθμό της, παρόλα αυτά δεν έχασε τον έλεγχο, αλλά ούτε σταματούσε να δημιουργεί ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί φάσεις για γκολ, ωστόσο δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Φωκικός δεν απειλούσε και αυτό βοηθούσε τους παίκτες της ΑΕΚ να δημιουργούν ευκαιρίες. Η δικαίωση ήρθε στο 92', με τον Μάνταλο να εκτελεί το φάουλ, τον Φαγέ να παίρνει την κεφαλιά και να τη στέλνει στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

Φωκικός: Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Σαϊνέ (57' Ντάμπος), Σκαρίμπας, Γκατσέσα, Καλλέργης (85' Δημητρίου), Καρυπιάδης, Χαριτίδης, Ρεβυθόπουλος (71' Πολυχρονάκης).

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ρόβας (89' Φαγέ), Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (83' Ντούνης), Αραβίδης (71' Ντακόλ).

The post Κύπελλο Ελλάδας: Νίκησε 1-0 τον Φωκικό η ΑΕΚ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα