Επώνυμα παιδιά στο δρόμο για το σχολείο

Το κουδούνι χτύπησε και οι celebrities συνόδευσαν τα παιδιά τους στο προαύλιο του σχολείου. Κι επειδή κάθε επώνυμος που σέβεται τον εαυτό του, ποστάρει και μία φωτογραφία από κάθε του στιγμή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν θα μπορούσαν να μην μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους σχολικές στιγμές.

Την αρχή έκανε η Έλενα Τσαβαλιά. Η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή ανέβασε μία φωτογραφία και τη συνόδευσε με μία ερώτηση που της έκανε ο Χάρης: «Μαμά, σε πόσες μέρες, ΑΚΡΙΒΩΣ, έχουμε διακοπές;................... Καλή αρχή!!!!!!!!!!!!!!!!!!».

Έτοιμος για την νέα

σχολική χρονιά είναι και ο γιος της Νίκης Κάρτσωνα, Φίλιππος. Το πρώην μοντέλο ανέβασε μάλιστα και μια φωτογραφία με την σχολική τσάντα του μικρού της γιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με μία φωτογραφία και μία μεγαλούτσικη ανάρτηση συνόδευσε η Δώρα, η γυναίκα του Γιώργου Τσαλίκη, τα παιδιά της στο σχολείο. «Από τις πιο συγκινητικές ημέρες της χρονιάς ήταν σήμερα για όλους όσους ξεκινάνε τα παιδάκια τους στα σχολεία. Ματάκια γεμάτα χαρά, αγωνία, φόβο για το άγνωστο, μια καινούργια αρχή στη δική τους "δουλειά".. Κι εμεις εκεί. Διακριτικά από πίσω τους να συγκινούμαστε, να αγωνιούμε, να καμαρώνουμε, να περιμένουμε όποτε χρειαστεί να πάρουμε στην αγκαλιά μας αυτα τα μικρά ανθρωπάκια που ανοίγουν τα φτερά τους ... Καινούργια αρχή λοιπόν... Έγινε κι αυτό ...Καλή σχολική χρονιά».

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Η τσάντα του γιου της Νίκης Κάρτσωνα Η σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη με το γιο της στο σχολικό Ο γιος της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή, Χάρης Η Δέσποινα Βανδή στο σχολείο της Καβάλας

Και για το τέλος η φαν των social media, Δέσποινα Βανδή. Μπορεί να μην ανέβασε φωτογραφία των τέκνων αλλά προτίμησε να ποστάρει μία δική της στα σκαλιά του σχολείου της Καβάλας. Η Despina ευχήθηκε καλή δύναμη στις μαμάδες και ταυτόχρονα στον ίδιο της τον εαυτό αφού η Μελίνα και ο Γιώργος μπήκαν σε τροχιά διαβάσματος!

The post Επώνυμα παιδιά στο δρόμο για το σχολείο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα