Κι όμως το ‘πε – Νίκος Τόσκας: «Η αστυνομία έκανε τη δουλειά της»

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega για την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης στον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Ο κ. Τόσκας αποκάλυψε ότι η έρευνα είναι σε καλό δρόμο και ότι η αστυνομία γνωρίζει που κινούνται οι δράστες: «Η έρευνα συνεχίζεται. Ξέρουμε πού κινούνται οι δράστες, είμαστε σε καλό δρόμο. Μίλησα με τον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας και αυτό

μου είπε».

Στη συνέχεια ο κ. Τόσκας έκανε ένα σχόλιο για την στάση της αστυνομίας την ώρα της επίθεσης στον κ. Κουμουτσάκο που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση: «Η αστυνομία έκανε τη δουλειά της, προστάτεψε τον κ. Κουμουτσάκο. Θα εξετάσουμε βέβαια αν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, εννοώ στο θέμα των συλλήψεων».

Ο κ. Τόσκας συνέχισε δικαιολογώντας την καθυστερημένη αντίδραση της αστυνομίας, γιατί …ήταν κάτι ξαφνικό: «Ήταν φιλήσυχη η πορεία, δεν περίμενε κανείς ότι ξεπεταχτούν αυτοί οι άθλιοι να κάνουν επεισόδια. Έχουμε σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για ανθρώπους που ανήκουν στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο (Χρυσή Αυγή)».

The post Κι όμως το ‘πε – Νίκος Τόσκας: «Η αστυνομία έκανε τη δουλειά της» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα