Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015Παρασκευή, Νοέμβριος 6, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί. Καιρός να πράξετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε, χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις. Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό, εφόσον δείξετε

πραγματικό ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες. Πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή για να πετύχετε στις φιλοδοξίες σας. Μην επιτρέψετε να γίνετε εύκολη λεία αυτών που ποντάρουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαιτείται να κρατήσετε τη διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει και να μην ανακατευτείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν. Θα προκύψουν μερικοί διαπληκτισμοί στο περιβάλλον σας. Μη γίνεστε αυταρχικοί, συγκρατηθείτε και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

ΛΕΩΝ: Μια σειρά από περιστατικά θα είναι η αιτία να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Μην είστε τόσο δύσπιστοι σε αυτά που σας λένε, γιατί καμιά φορά η αλήθεια εκπλήσσει. Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο, αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σάς ανεβάζει τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κουράζεστε να πείσετε για τα σχέδιά σας, αν δεν προβλέπεται ηθική και υλική ικανοποίηση. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σάς ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά. Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμη καλά.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προκαλέσουν μόνο προβλήματα. Διαλέξτε και κατασταλάξτε σε συνεργασίες με μεγάλη προσοχή. Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεώστε εν μέρει τον χώρο σας για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα. Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν ενεργείτε απερίσκεπτα.

ΤΟΞΟΤΗΣΗ: διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά. Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα. Θα υπάρξουν εντάσεις στον εργασιακό χώρο εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορά που θα σας ζημιώσει. Οι εξελίξεις των γεγονότων δεν θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν. Από το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ό,τι σας κουράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες. Εχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και είστε αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε αρκετά έντονο αυτό το διάστημα το αίσθημα της ιδιοκτησίας, αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Κρατήστε καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα