Η… απόβαση της οικογένειας Καρντάσιαν στην Ελλάδα [εικόνες]

Εδώ και αρκετό καιρό ακουγόταν ότι η Κιμ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν θα έρθουν στη Μύκονο προκειμένου να πραγματοποιήσουν κάποια γυρίσματα για το τηλεοπτικό τους reality «Keeping Up With The Kardashians». Και σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες από την απόβαση της οικογένειας Καρντάσιαν στην Ελλάδα.

Φυσικά

την παράσταση έκλεψε η Κιμ, καθώς εκτός του ότι είναι η πιο γνωστή της οικογένειας, περιμένει και το πρώτο της παιδί από την σχέση της με τον Κέινι Γουέστ. Η 32χρονη tv persona, ωστόσο, προτίμησε να μην κάνει κάποια από τις εκρηκτικές εμφανίσεις της, που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Αντίθετα, φορώντας ένα μαύρο σεμνό φόρεμα, ίσια παπούτσια και μαύρα γυαλιά εμφανίστηκε στη Μύκονο, έχοντας στο πλευρό της την αδερφή της Κόρτνεϊ, την μητέρα της Κρις Τζένερ, την ανηψιά της Πενέλοπε, αλλά και τα μέλη της προσωπικής της φρουράς.

Η οικογένεια Καρντάσιαν θα μείνει σε πολυτελέστατες βίλες στην περιοχή του Ορνού, όπου θα γίνει ένα μεγάλο κομμάτι των γυρισμάτων. Δες τις φωτογραφίες από την άφιξη της διάσημης οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα