Μυστηριώδες κεφάλι βρέθηκε στον ποταμό Χάντσον στη Νέα Υόρκη

Το πλήρωμα του κολλεγίου Marist της Νέας Υόρκης ήρθε αντιμέτωπο με μια αινιγματική κατάσταση, όταν κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στη λίμνη Χάντσον, αντίκρισε ένα μυστηριώδες κεφάλι από φελιζόλ.

Ο προπονητής του πληρώματος Ματ Λάβιν ήταν ο πρώτος που αντίκρισε το μυστηριώδες κεφάλι και μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα το πλησίασαν για να το εξετάσουν καλύτερα.

«Ο Λάβιν βρισκόταν πλάι στο πλήρωμα με ένα μηχανοκίνητο σκάφος. Όταν το αντίκρισε το πέρασε για εμπόδιο

που βρίσκεται στο κανάλι και έτσι το πλησίασε για να το εξερευνήσει », δήλωσε ο Γκρεγκ Κάνον, διευθυντής των δημοσίων υποθέσεων του κολεγίου στο ABC.

Όταν συνειδητοποίησε πως δεν ήταν κάποιο ξεχασμένο κομμάτι από τον Πλανήτη των Πιθήκων και πως δεν ήταν ασήκωτο, το τράβηξε μαζί με την βοήθεια της ομάδας έξω από το νερό. Το κεφάλι από φελιζόλ είχε αποκτήσει λίγο βάρος λόγω της παραμονής του στο νερό, αλλά η ομάδα μπόρεσε εύκολα να το βγάλει στη στεριά. Όσο για το που προήλθε, η ομάδα και ο Κάνον έχουν πολλές θεωρίες.

Μια από τις επικρατέστερες, είναι ότι ίσως να πρόκειται για κάποιο κατάλοιπο από την περίφημη γιορτή Mardis-Gras, το οποίο βρέθηκε εκεί από τον τυφώνα Κατρίνα. Άλλη θεωρία θέλει και τον τυφώνα Σάντι να το έχει ρίξει στον ποταμό Χάντσον.

Ο Κάνον αστειεύτηκε με τις θεωρίες αλλά δήλωσε ότι θα μπορούσε να ήταν μια λογική εξήγηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα