Ένας Ινδός μεγιστάνας στην Μύκονο με σανδάλι, κότερο και περιουσία 20 δισ. ευρώ [εικόνες]

15:57 6/8/2014 - Πηγή: KoolNews

Ντυμένος σαν οποιονδήποτε άλλον τουρίστα, ο μεγιστάνας Λακσίμι Μιτάλ (Lakshmi Mittal), περνά στιγμές χαλάρωσης στην Μύκονο, χωρίς να προβαίνει σε «σπατάλες» παρά το γεγονός πως η... τσέπη έχει περισσότερα από 12 δισ. ευρώ...

Ο Ινδός μεγιστάνας όπως αναφέρει η Daily Mail, φορώντας ένα απλό μπλουζάκι, το μαγιό του και σανδάλια φυσικά περνάει απαρατηρήτος από τους υπόλοιπους λουόμενους που με τίποτα δεν μπορούν να φανταστούν πως ο... παρακαθήμενός τους είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου.

Παρά τις... ταπεινές διακοπές του πάντως, το υπερπολυτελές γιοτ του βρίσκεται «ετοιμοπόλεμο» στα ανοικτά της Μυκόνου και τον περιμένει όταν αποφασίσει να φύγει από τον... δικό μας κόσμο και πάει στον δικό του.

Ο Ινδός μεγιστάνας που έκανε τα δικσεκαττομύριά του δραστηριοποιούμενος στην χαλυβουργία, δεν προτίμησε να έχει την ησυχία του σε κάποιο 5άστερο ξενοδοχείο της Μυκόνου, αλλά να περπατήσει ανάμεσα στον κόσμο και να απολαύσει την μυκονιάτικη καλοκαιρινή εμπειρία σε όλο της το μεγαλείο.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το σπίτι αυτό στους Κήπους του Κένσιγκτον του Λονδίνου κάποτε του ανήκε και ήταν το ακριβότερο σπίτι στον πλανήτη κοστίζοντας σχεδόν 57 εκατ. ευρώ

Ναι το κότερό του έτοιμο να σαλπάρει οποτεδήποτε ο μεγιστάνας το επιθυμήσει

Στο βάθος αχνοφαίνεται το κότερό του

Πλήρωσε και την ξαπλώστρα του, χωρίς να την περικυκλώσει με σαμπάνιες…

Στην Μύκονο σαν όλους τους άλλους…

Το κτήριο στο οποίο στεγαζόταν η πρεσβεία των Φιλιππίνων στο Λονδίνο ήταν το δώρο στην κόρη του.

Μα ποιος είναι τέλος πάντων;

Γεννήθηκε σε ινδουιστική οικογένεια το 1950 και έχει άλλα τρία αδέλφια. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Καλκούτας το 1976 και ακολούθησε τα επιχειρηματικά βήματα του πατέρα του ανοίγοντας εργοστάσιο χαλυβουργίας.

Σήμερα είναι CEO της ArcelorMittal της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής χάλυβα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κατέχει το 38% της εταιρείας, καθώς και το 34% της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Queens Park Rangers.

Το 2011 βρέθηκε να είναι ο έκτος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη αλλά έπεσε στην 21η το 2012 μετά από ζημία ύψους 8 δισ. ευρώ. Παρ' όλα αυτά θεωρείται πως κατέχει περισσότερα από 12 δισ ευρώ γι' αυτό και το Time τον κατέταξε στην λίστυα με τους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Το 2008 αγόρασε ένα σπίτι αξίας 52 εκατ. ευρώ στην κόρη του Βανίσα, μετά τον γάμο της με τον Αμίτ Μπατία. Έναν γάμο για τον οποίο ο περήφανος πατέρας ξόδεψε 58,2 εκατ. ευρώ.

The post Ένας Ινδός μεγιστάνας στην Μύκονο με σανδάλι, κότερο και περιουσία 20 δισ. ευρώ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα