Μπηχτές στην Ελένη Χατζίδου μέσω Instagram: «Από πότε έγινες ΑΕΚ; Παλιά τριφυλλάρα φώναζες»

Μπορεί η Ελένη Χατζίδου να διανύει μία από τις δημιουργικότερες και πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, ωστόσο δε λείπουν οι κακεντρεχείς που δε χάνουν την ευκαιρία να… πετάξουν τις μπηχτές τους.

Μετά τον χωρισμό της από τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, Γιώργο Τσούνη, η Ελένη γύρισε σελίδα στη ζωή της και ποτέ δεν προσπάθησε να κρύψει τη σχέση της με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Άρη Σοϊλέδη. Μετά το ντέρμπι της Τετάρτης, όπου ο Ολυμπιακός

πέτυχε την πολυπόθητη νίκη, η τραγουδίστρια φρόντισε μέσω Instagram να στηρίξει την ομάδα και το σύντροφό της ανεβάζοντας ένα βίντεο από τον αγώνα γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Είσαι δεν είσαι #aek μετά από τον σημερινό αγώνα οφείλεις τουλάχιστον να παραδεχτείς ότι σ’ αυτή την ομάδα δεν αξίζει να είναι Β’ Εθνική και ότι η ανωτερότητα των παικτών της απέναντι στους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν εμφανής».

Φαίνεται ότι αυτό δεν άρεσε σε κάποιον από του ακολούθους της ο οποίος της έγραψε: «Από πότε έγινες ΑΕΚ;», με την Ελένη Χατζίδου να του απαντά: «Γιατί, με ξέρεις και από πριν»; Η κόντρα δε σταμάτησε εκεί, αφού ο επίμονος νεαρός απάντησε στην τραγουδίστρια: «Κάποτε στο Frangelico τριφυλλάρα φώναζες…». Εκείνη ούτε αυτό άφησε ασχολίαστο λέγοντας του πως… ποτέ δε συνέβη κάτι τέτοιο και πως ο ίδιος θα μπερδεύεται.

Όπως και να έχει πάντως η Ελένη δηλώνει ευτυχισμένη, ανανεωμένη και δεν πτοείται από τίποτα.

The post Μπηχτές στην Ελένη Χατζίδου μέσω Instagram: «Από πότε έγινες ΑΕΚ; Παλιά τριφυλλάρα φώναζες» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα