Τσέλσι – Παρί Σ.Ζ 2-2 [Βίντεο]

Πέρυσι ο Ντεμπά Μπα στο 87' ανέτρεπε με το δεύτερο γκολ της Τσέλσι το εις βάρος της 3-1 από το πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι. Φέτος ήρθε η σειρά των Γάλλων να πάρουν το αίμα τους πίσω. Ένας πρώην τους ο Νταβίντ Λουίζ στέλνει το παιχνίδι στην παράταση. Στο πρώτο μέρος της παράτασης ο Τιάγκο Σίλβα κάνει πέναλτι και στέλνει τον Αζάρ στην άσπρη βούλα για το 2-1 και στο δεύτερο μέρος της παράτασης ο αρχηγός της Παρί, στέλνει τους «Παριζιάνους» στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ...

Στην Ελλάδα

μπορεί να είμαστε αρκετά χρόνια πίσω, όμως στον... προηγμένο κόσμο του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στο Λονδίνο έγινε μια ματσάρα να την διηγείσαι στα παιδιά και τα εγγόνια σου. Η Παρί Σεντ Ζερμέν των δέκα παικτών, μετά την αποβολή του Ζλάταν για μαρκάρισμα πάνω στον Όσκαρ κατάφερε να πάρει την πρόκριση μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Όλο το ματς ήταν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, Γκάρι Κέιχιλ, μετά το τσαφ του Ντιέγκο Κόστα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ επιχειρεί το βολέ και ανοίγει το σκορ για να έρθει ο Νταβίντ Λουίζ και να ισοφαρίσει με κεφαλιά – ρουκέτα και το παιχνίδι πήγε στην παράταση, στον ορισμό του dejavu. Ο Τιάγκο Σίλβα στο 96' κάνει χρήση του χεριού μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Κάιπερς υποδεικνύει το πέναλτι και ο Αζάρ το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 της Τσέλσι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αρχηγός των Γάλλων, Τιάγκο Σίλβα, με κεφαλιά νικάει τον Κουρτουά και στέλνει την Παρί στους «8».

Οι συνθέσεις:

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς (84' Ζουμά), Φάμπρεγκας, Ραμίρες (101' Ντρογκμπά), Οσκάρ (46' Ουίλιαν), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα.

Παρί Σ.Ζ: Σίριγκου, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι (82' Ραμπιό), Ματουιντί (81' Λαβέτσι), Καβάνι, Παστόρε, Ιμπραχίμοβιτς.

The post Τσέλσι – Παρί Σ.Ζ 2-2 [Βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα