Απόβαση Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα – Είμαστε ο πρώτος προορισμός τους στην Ευρώπη

Αλλάζει άρδην ο τουριστικός χάρτης της χώρας μας στο άμεσο μέλλον καθώς οι Κινέζοι που ταξιδεύουν στο εξωτερικό λατρεύουν τη χώρα μας και την έχουν ως πρώτη επιλογή για τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με τον πρέσβη της Κίνας Ντου Τσι Γουέν την προηγούμενη χρονιά 21.000 Κινέζοι είχαν ως πρώτη στάση τους την Ελλάδα. Ειδικότερα, ο αριθμός των Κινέζων τουριστών αυξήθηκε κατά 50% τη φετινή σεζόν, ενώ θα συνεχίσει να κινείται ανοδικά και για επόμενα χρόνια.

Ο

κ. Ντου επισκέφθηκε πρόσφατα τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Μήλο και τη Πάρο και συνομίλησε με τις τοπικές αρχές για τις προοπτικές περαιτέρω αύξησης του τουριστικού ρεύματος από την Κίνα.

Οι Κινέζοι λατρεύουν τα ελληνικά νησιά, τα τοπία και την ιστορία της Ελλάδας ενώ πολλοί έχουν ως όνειρο ζωής να παντρευτούν σε ένα ελληνικό νησί. Η αναμενόμενη αύξηση των Κινέζων επισκεπτών αναμένεται να έχει ευεργετικές συνέπειες για τον τουρισμό καθώς όχι μόνο θα συμβάλλει στην επιμήκυνση της σεζόν και στην αύξηση του μέσου όρου παραμονής των τουριστών αλλά και στην κατά κεφαλήν δαπάνη τους στην Ελλάδα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα