Από τους Καινούργιου και Σταθοκωστόπουλο στους Αραβανή και Βρεττό: Τα ζευγάρια που χώρισαν λίγο πριν παντρευτούν [εικόνες]

«Ποτέ μην λες ποτέ» υποστηρίζει ο σοφός λαός και κάτι παραπάνω ξέρει… από τους celebrities!

Μερικοί από τους επωνύμους της εγχώριας σόουμπιζ υπήρξαν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις στο παρελθόν, θεωρώντας ότι έχουν βρει το έτερον ήμισυ. Έτσι, δεν παρέλειψαν να δηλώσουν ότι έχουν βρει τη γυναίκα – τον άντρα της ζωής του, ότι σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Λόγια που παρέμεινα λόγια και θεωρίες και δεν έγιναν ποτέ πράξεις, αφού έπειτα από λίγο καιρό ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο περίτρανα παραδείγματα Ελλήνων celebrities που όχι μόνο

δεν παντρεύτηκαν, όπως υποστήριζαν, αλλά χώρισαν, έτσι, ξαφνικά.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ελένη Φουρέιρα – Γιώργος Σαμαράς

Αν και η όμορφη τραγουδίστρια έχει αλλάξει για τα καλά σελίδα στη ζωή της και διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες της περιόδους με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη σχέση της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους είχαν μία έντονη σχέση με φίλους και άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον να μιλούν για γάμο. Ωστόσο, τίποτα δεν συνέβη. Λίγο η απόσταση, λίγο τα προβλήματα, λίγο το ότι το ενδιαφέρον της Ελένης είχε στραφεί άλλου, ο χωρισμός ήταν μονόδρομος.

Κατερίνα Καινούργιου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Τρία χρόνια κοινής πορείας και η συγκατοίκηση δεν στάθηκαν αρκετά για την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι, αν και φαινόταν τρελά ερωτευμένο, αποφάσισε να χωρίσει. Η όμορφη Κατερίνα υποστηρίζει ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης μόνο και εφόσον αλλάξουν κάποια πράγματα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Βασίλης κάνει τις προσπάθειές του. Προς το παρόν, εκείνη μετακόμισε στην Κηφισιά ενώ εκείνος παραμένει στο σπίτι τους στα Νότια.

Μαίρη Συνατσάκη – Μύρωνας Στρατής

Σοκ προκάλεσε η είδηση του χωρισμού του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας, καθώς τα τελευταία χρόνια ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Ποιος ήταν όμως ο λόγος που τους οδήγησε στο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους; «Η ρήξη ήρθε έπειτα από έναν καβγά που εκτυλίχθηκε στο σπίτι τους, λίγες ημέρες πριν από ένα προγραμματισμένο τους ταξίδι στο Λονδίνο και αυτό το συμβάν ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι», είχε αναφέρει στο παρελθόν άτομο από το περιβάλλον τους. Ωστόσο, όσος φορές μιλούν ο ένας για τον άλλον φαίνεται ότι ακόμα υπάρχει αγάπη και σεβασμός.

Βίκυ Κάβουρα – Νίκος Οικονομόπουλος

Ήταν μαζί ενάμισι χρόνο και όλα έδειχναν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού μάλιστα έμεναν κάτω από την ίδια στέγη. Η εκρηκτική ηθοποιός και ο τραγουδιστής αποφάσισαν να μην συνεχίσουν χέρι – χέρι με τη Βίκυ να δηλώνει: «Όταν σε μια σχέση υπάρχει ένταση αποχωρώ». Όσον αφορά στην μετέπειτα σχέση τους; «Ο Νίκος ήταν η πρώτη μου ουσιαστική σχέση. Μου ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο», αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ευαγγελία Αραβανή – Ηλίας Βρεττός

Ο χωρισμός τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη σόουμπιζ ενώ ο τραγουδιστής για μεγάλο διάστημα φαινόταν ιδιαίτερα πικραμένος για το εν λόγω ζήτημα. Το ζευγάρι μοιραζόταν την ίδια στέγη αρκετούς μήνες με τον Ηλία να αποκαλεί το πρώην μοντέλο «γυναίκα της ζωής του». Η κατάληξη δεν ήταν καθόλου καλή με τις φήμες να κάνουν λόγο ότι ο χωρισμός προήλθε λόγω τρίτου προσώπου.

Χριστίνα Μουστάκα – Χρήστος Χολίδης

Αντί να γίνει πρωτοσέλιδο ο γάμος τους, έγινε ο χωρισμός τους! Η τηλεπερσόνα και ο τραγουδιστής ήταν, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της σόουμπιζ. Μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης και μία πρόταση γάμου, ωστόσο, τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Από τότε κανείς δεν έχει εμφανιστεί με νέο αμόρε ενώ φαίνεται ότι ο καλλιτέχνης θα παραμείνει ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες.

The post Από τους Καινούργιου και Σταθοκωστόπουλο στους Αραβανή και Βρεττό: Τα ζευγάρια που χώρισαν λίγο πριν παντρευτούν [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα