Αιφνιδιαστική απομάκρυνση του επικεφαλής των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, μετά από τις αποκαλύψεις Πανούση

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη αντικατέστησε τον διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Η αντικατάσταση του Σταύρου Σταυρόπουλου, ο οποίος είναι από τους πλέον έμπειρους και με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του αξιωματικός της ασφάλειας, προκαλεί έκπληξη αλλά και οργή στην ΕΛ.ΑΣ ενώ εκτιμάται ότι συνδέεται άμεσα με την υπόθεση Πανούση.

Ο κ. Σταυρόπουλος είχε θητεύσει επί σειρά ετών στη Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής ενώ στην Εσωτερικών Υποθέσεων

είχε θητεύσει πρώτη φορά όταν συστάθηκε η υπηρεσία ως ένας από τους επίλεκτους αξιωματικούς που μετακινήθηκαν στους αδιάφθορους προκειμένου να συσταθεί και να λειτουργήσει η υπηρεσία.

Όπως έχει δηλώσει ο κ. Τόσκας, έχει στείλει από μέρες επιστολή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ζητώντας την αντικατάσταση του νυν διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων αστυνομικού διευθυντή Σταύρου Σταυρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σταυρόπουλος έλαβε ήδη την ενημέρωση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για το αίτημα του κ. Τόσκα.

Ο Αναστάσιος Αναστασάκος ποτ θα αντικαταστήσει τον κ. Σταυρόπουλο θα παρουσιασθεί στην αρμόδια επιτροπή την Τετάρτη στις 3.00 μ.μ.. Ο συγκεκριμένος αξιωματικός υπηρετεί αυτή τη στιγμή στις οικονομικές υπηρεσίες του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

The post Αιφνιδιαστική απομάκρυνση του επικεφαλής των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, μετά από τις αποκαλύψεις Πανούση appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα