Η Ελένη στα μπουζούκια

SHOWBIZΗ Ελένη στα μπουζούκιαΤρίτη, Νοέμβριος 10, 2015 - 13:56

Μενεγάκη και Παντζόπουλος διασκέδασαν στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος

Μια κυρία στα μπουζούκια! Η Ελένη Μενεγάκη δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλά νυχτοπερπατήματα, ειδικά τα τελευταία χρόνια που η προσωπική ζωή της έχει αλλάξει ριζικά.

Ο αγαπημένος της Μάκης Παντζόπουλος δεν αισθάνεται και πολύ άνετα με τα φλας και έτσι η «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης επιλέγει για τις εξόδους

μέρη όπου δεν συχνάζουν φωτογράφοι.

Θυμίζουμε ότι η λαμπερή παρουσιάστρια είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της πριν από καμιά δεκαριά μέρες σε πριβέ club στο Κολωνάκι, όπου απαγορεύεται η είσοδος στους παπαράτσι. Το περασμένο Σάββατο ωστόσο η Ελένη με τον Μάκη και την παρέα τους επέλεξαν να πάνε στα μπουζούκια.

Συγκεκριμένα, στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Πάνος Κιάμος, η Αγγελική Ηλιάδη και το συγκρότημα Kings. Ιδιαίτερα ευδιάθετη η παρουσιάστρια, πέρασε την είσοδο του μαγαζιού λίγο μετά τα μεσάνυχτα κρατώντας το χέρι του Μάκη Παντζόπουλου. Λαμπερή όπως πάντα, φορούσε ένα γυαλιστερό γκρι φόρεμα και μοδάτο δερμάτινο μπουφάν, ενώ ο καλός της, επίσης πολύ κομψός με το γκρι παντελόνι και το μπλε πουκάμισό του, χαμογελούσε πλατιά. Μαζί με το ζευγάρι διασκέδασαν πρώην και νυν συνεργάτες της εκπομπής «Ελένη».

Η συντροφιά

Η αρχισυντάκτρια Ελένη Γελαλή, το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης, η Αντωνία Καλλιμούκου και η Κατερίνα Ζαρίφη. Στην παρέα ήταν και ο αδελφός της Μενεγάκη (και μεγάλη αδυναμία της!) Θοδωρής Μισόκαλος.

Η χαρούμενη συντροφιά φάνηκε να διασκεδάζει πολύ με τα τραγούδια του Κιάμου, ο οποίος και προσφώνησε την Ελένη διά μικροφώνου και την ασπάστηκε σταυρωτά. Και οι θαμώνες του μαγαζιού όμως δεν την άφησαν σε... χλωρό κλαρί, ειδικά οι νεότεροι fans της, που έσπευσαν να της μιλήσουν και να βγάλουν μαζί της selfies.

Πολύ άνετη και χαλαρή, η παρουσιάστρια δεν κακοκάρδισε κανέναν, ενώ έμεινε στο κέντρο έως τα ξημερώματα. Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανάρτησε στα social media στιγμιότυπα από την υπέροχη βραδιά που πέρασαν όλοι μαζί.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα