MadWalk 2016: Η διοργάνωση, το «ατύχημα» της Δέσποινας Βανδή και οι λαμπερές παρουσίες [εικόνες]

Για έκτη χρονιά, πραγματοποιήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα events που «ενώνουν» τη μόδα και τη μουσική. Το «MadWalk» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στις αποθήκες Μπήτρου, με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή και καλεσμένους την αν φαν γκατέ της εγχώριας σόουμπιζ.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα μικρό ευτράπελο, αφού η οικοδέσποινα κατά την έναρξη «πάτησε» το φόρεμά της και σκόνταψε. Με άψογο επαγγελματισμό και χιούμορ, κατάφερε να ξεπεράσει το συμβάν ενώ δεν παρέλειψε να κατέβει στο κοινό για να καθίσει στα πόδια του Δήμαρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη για να την ξεματιάσει, όπως είπε!

Σε

γενικές γραμμές, όλα κύλησαν ομαλά ενώ τα βλέμματα έκλεψαν οι παρουσίες στην πασαρέλα αλλά και στο κόκκινο χαλί. Ελένη Φουρέιρα, Γωγώ Μαστροκώστα, Demy, Τάμτα, Μαρία Κορινθίου, Ζόζεφιν, Μαίρη Συνατσάκη και Ευαγγελία Αραβανή είναι μερικές μόνο από τις κυρίες που έλαμψαν.

1 από 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ευαγγελία Αραβανή Κόρτνεϊ Πάρκερ Demy Ελένη Φουρέιρα Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης Στιγμιότυπο από την πασαρέλα Ο Κώστας Μαρτάκης στη σκηνή του MadWalk Γωγώ Μαστροκώστα Ειρήνη Παπαδοπούλου Μαίρη Συνατσάκη Τάμτα Η παρουσιάστρια της βραδιάς, Δέσποινα Βανδή Εκθαμβωτική η αγαπημένη τραγουδίστρια Ζόζεφιν

The post MadWalk 2016: Η διοργάνωση, το «ατύχημα» της Δέσποινας Βανδή και οι λαμπερές παρουσίες [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα