Τρεις Έλληνες φωτογράφοι πήραν το βραβείο Πούλιτζερ για την κάλυψη του προσφυγικού [εικόνες]

Οκτώ φωτογράφοι του Reuters, μεταξύ τους και οι Έλληνες Αλκης Κωνσταντινίδης, Αλέξανδρος Αβραμίδης και Γιάννης Μπεχράκης, τιμήθηκαν με το κορυφαίο βραβείο Πούλιτζερ στην κατηγορία για φωτογραφία «Breaking News» (Έκτακτης Επικαιρότητας), για τη φωτογραφική κάλυψη της προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Η 100η απονομή των Πούλιτζερ– της ύψιστης διάκρισης για τα έντυπα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως – έγινε χθες το βράδυ από το Πανεπιστήμιο Columbia.

1

από 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > "]

Οι φωτογράφοι απέσπασαν τον έπαινο για τις φωτογραφίες που είναι «καθηλωτικές και κάθε μία με τη δική της φωνή». Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters και η εφημερίδα New York Times τιμήθηκαν από κοινού με τα βραβεία Πούλιτζερ

Επικεφαλής της ομάδας του Reuters για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι Γιάννης Μπεχράκης, ο οποίος μαζί με άλλους φωτογράφους του Reuters αποτύπωσαν με μοναδικό τρόπο την προσφυγική κρίση με τον φακό τους.

The post Τρεις Έλληνες φωτογράφοι πήραν το βραβείο Πούλιτζερ για την κάλυψη του προσφυγικού [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα