10 σημάδια που φωνάζουν πως πρέπει να συζήσετε!

Είσαι σε δίλημμα; Δεν ξέρεις ποιον δρόμο να διαλέξεις; Ακούς το τραγούδι της Αλέξιας πίνοντας βότκες; Δεν είσαι και στα καλύτερά σου, ε;

Αν προβληματίζεσαι για το θέμα της συγκατοίκησης, εδώ είμαστε εμείς! Διάβασε τα 10 σημάδια που κάνουν τη συγκατοίκηση μονόδρομο. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ένα: Για κάθε φορά που δεν έχεις κατεβάσει το καπάκι της λεκάνης, θα γνωρίζεις το «άλλο» της πρόσωπο!

10. Προβάρεις γαμπριάτικα

Λίγο πριν κάνεις τη μεγάλη πρόταση, καλό θα είναι να την περάσεις από ένα δοκιμαστικό. Μπορείς να ζήσεις με αυτήν; Είναι το ίδιο πρόσωπο που ήξερες πριν;

Πολλές γυναίκες είναι «το άλλο σου μισό» πριν το γάμο και γίνονται «το μεγαλύτερο λάθος» μετά.

9.Είναι έγκυος

Αν η σύντροφός σου κυοφορεί το παιδί σου, τότε δεν τίθεται ζήτημα. Πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα. Εκτός κι αν, δεν αντέχει ο ένας στη θέα του άλλου, κάτι που δύσκολα συμβαίνει! Το παιδί σου είναι πάνω από όλα, ακόμη και από σένα!

8. Δεν θυμάσαι που κοιμήθηκες χθες

Δευτέρα με Τετάρτη κοιμάσαι σπίτι της, Πέμπτη ρεπό, Παρασκευή με Κυριακή κοιμάται στο σπίτι σου. Σχολάς, πηγαίνεις από το σπίτι σου, παίρνεις μικρή βαλίτσα για να κοιμηθείς σπίτι της. Χάος! Αν συνειδητοποιήσεις πως περνάτε όλα τα βράδια μαζί και η καθημερινότητά σου έχει γίνει Γολγοθάς, τότε μην το σκέφτεσαι! Εκτός και αν κάνεις κάτι άλλο στα ρεπό!

7. 35αρης στο παιδικό του δωμάτιο

Πώς λες να αισθάνεται κάθε φορά που έρχεται να κοιμηθεί μαζί σου και της ανοίγει την πόρτα η… μαμά σου; Όσο και αν τα φαγητά της… σεφ είναι τα καλύτερα και εσύ δεν έχεις άγχος για νοίκια ή ΔΕΗ, εκείνη ξενερώνει! Μην θορυβηθείς αν μετά από δύο μήνες την ακούσεις να μπαίνει στο σπίτι, να πίνει ελληνικό με τη μαμά σου και να φεύγει!

 6. Είστε τα 2 κομμάτια του παζλ

Δεν μπορείς να σιδερώνεις και εκείνη σιχαίνεται να απλώνει ρούχα; Βαριέται το πλύσιμο των πιάτων κι εσύ νευριάζεις με την ηλεκτρική; Ξέρεις να κάνεις τέλειες μακαρονάδες και εκείνη καταπληκτικο παστίτσιο; Τι περιμένετε; Να μάθετε και καρμπονάρα;

5. Υγιεινή… διαστροφή

Αν επιμένει να σου μαγειρεύει υγιεινά για να μην παραγγείλεις πιτόγυρα απόψε… Αν σου κάνει τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ ψωνίζοντας πάντα σκεπτόμενη τη διατροφή σου… Τότε τι περιμένεις; Επένδυσε σε αυτήν!

4. Το χρωστάω το νοίκι

Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις μηνιαίες υποχρεώσεις σου, τότε ναι, είναι μια λύση. Δεν είναι η ενδεδειγμένη, βέβαια, όταν γίνεται μόνο για οικονομικά θέματα. Αλλά από τη στιγμή που μοιράζεστε σε δύο σπίτια και συνήθως ψάχνεις 20 λεπτά σπίτι σου, για το τζιν που έχεις αφήσει στο σπίτι της, ε τότε μην περιμένεις! Άσε που κάθε φορά που θα ξεχνάει αυτή κάτι, η γκρίνια της θα είναι ανυπόφορη.

3. Ο… συγκάτοικος

Ο συγκάτοικός σου μοιάζει με αυτόν του Χιου Γκράντ στο «Notting Hill»; Κυκλοφορεί γυμνός στο σπίτι και τρώει τα φαγητά που στέλνει η μαμά σου; Έχεις πάει το Playstation 3 από το σπίτι της κοπελιάς σου γιατί φοβάσαι πως θα το πουλήσει; Πάρε όλα τα υπάρχοντά σου και φύγε από

Keywords
Αναζητήσεις
συγκατοίκηση με το αγορι μου αγχος, mou eipe na sizisoume
Τυχαία Θέματα