Τα ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα 5/11 – 11/11!

ΚΡΙΟΣ: H Αφροδίτη στον Ζυγό είναι καλό νέο, όπως και ο Άρης στον Τοξότη. Υπάρχει βέβαια η αναστάτωση που φέρνει ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη (7-14/11), που είναι διεκπεραιωτικός εκνευρισμός. Πίσω, στα καλά νέα που χρειάζεται να επικεντρωθείς. Παρόλο που ίσως ο Κρόνος στον Ζυγό τα προηγούμενα χρόνια σε έκανε από διστακτικό έως αρνητικό στις καινούργιες σχέσεις ή σε ό,τι

συμπυκνώνει ο όρος «σχέσεις», ή από την άλλη πλευρά όσοι σε ενδιέφεραν δεν σε πλησίαζαν με τη θέρμη που πιθανόν ήθελες ή σου δημιουργούσαν δέκα προβλήματα και μία χαρά, αυτή την εποχή φαίνεται ότι ξαναδημιουργούνται γέφυρες με τους ανθρώπους που σε ελκύουν ή θέλεις να πλησιάσεις.

Ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα ερωτευθείς, ίσως να ’ναι αυτή την περίοδο, ή πότε έρχεσαι πιο κοντά με κάποιον/α που σου αρέσει, όμως δεν υπάρχει η λέξη «αδύνατο» σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Η φράση αυτής της περιόδου είναι «είμαι διαθέσιμος, άρα μπορεί να συμβεί». Για περισσότερα, πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ερμής ανάδρομος δημιουργεί κάθε είδους παρενέργειες, καταρχάς στον Τοξότη (7-14/11), που συμβολίζει και τα οικονομικά σου που σχετίζονται με τους άλλους, όπως και τα κοινά χρήματα με το/τη σύντροφο, ή δάνεια και οικονομικές συνεργασίες, ή συνεταιρισμούς. Επίσης ο 8ος ηλιακός σου οίκος, ο Τοξότης, συμβολίζει και τις ουσιαστικές, βαθύτερες σχέσεις ενός ζευγαριού, οπότε πιθανές δυσλειτουργίες μέσα στη σχέση έρχονται στην επιφάνεια. Μπορεί το θέμα του εκνευρισμού να είναι τα οικονομικά, ή μπορεί να είναι και αφορμή για βαθύτερες διαφορές. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι εποχή συγκρούσεων γιατί το πιθανότερο είναι να μη βγει άκρη. Δεν ξέρω καν αν η συζήτηση μπορεί να είναι λύση εφόσον ο Ερμής βραχυκυκλώνει την επικοινωνία. Άρα ψυχραιμία και αναβολή των σοβαρών για αργότερα.

Προς το παρόν σημασία έχει η πρακτική πλευρά και η προσπάθεια να βρεις λύσεις στην οικονομική σου πραγματικότητα. Τουλάχιστον με την Αφροδίτη στον Ζυγό η καθημερινότητα μπορεί να είναι ευχάριστη και καθησυχαστική… όσο. Εχθρός σου τα γλυκά, που σαν υποκατάστατο της γλυκιάς ζωής υπερκαταναλώνεις. Για περισσότερα, πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ναι, υπάρχει και η πεζή πραγματικότητα που περιέχει τον οδοντίατρο, το αυτοκίνητο που θέλει σέρβις, τις αγγαρείες που σου αναθέτουν οι γονείς σου, οι ουρές για να πληρώσεις, το χαρτί που θέλεις από μια υπηρεσία, υποχρεώσεις που πρέπει οπωσδήποτε να διεκπεραιώσεις, εκκρεμότητες που δεν μπορείς να αποφύγεις. Και από την άλλη ένταση στη δουλειά, συνάδελφοι που σε κάνουν έξω φρενών, βαρεμένοι πελάτες, υπερωρίες, ανάγκη για αλλαγές ώστε να τα βγάλεις πέρα, άγχος αν θα διατηρήσεις τη δουλειά σου και απρόσμενες αναποδιές και καθυστερήσεις. Ναι, δεν θα αναφέρεις αυτές τις μέρες στο ημερολόγιό σου ως αξέχαστες.

Ωστόσο το σπίτι είναι το καταφύγιό σου, που όταν βρίσκεσαι εκεί με τους ανθρώπους που αγαπάς ή καλείς, αισθάνεσαι ασφάλεια.  Για περισσότερα, πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ: Από την μια πλευρά η Αφροδίτ

Keywords
Τυχαία Θέματα