Τα παντελόνια culottes και πώς θα τα συνδυάσετε

Ανήκουν στα fashion items που δε μας κερδίζουν με την πρώτη καθώς πολλές ανησυχούμε για το αν μπορούμε να τα υποστηρίξουμε και αν θα φαίνονται κολακευτικά στο σώμα μας. Τα παντελόνια culottes όμως μπορούν να δημιουργήσουν ιδιαίτερο statement, καθώς συνδυάζουν δύο stylish στοιχεία, το flared και cropped τελείωμα. Στη photo gallery που ακολουθεί θα εμπνευστείτε ως προς το πώς να τα φορέσετε προκειμένου να ταιριάξουν στο στιλ σας και να τα κάνετε ένα staple στοιχείο στην εμφάνισή

σας!

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Για ένα clean και minimal αποτέλεσμα, κινηθείτε στους τόνους του γκρι και του μαύρου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Προσθέστε ένα leather jacket για ένα rock αλλά παράλληλα κομψό look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το total black look μπορεί να υποστηριχθεί από κάθε στιλ και ύφος outfit, επομένως συνδυάστε μια μαύρη culotte με top σε αντίστοιχη απόχρωση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Προσθέστε ένα blazer και ένα ζευγάρι παπούτσια τύπου oxfords ή brogues για ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τολμήστε ένα total look το οποίο θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού. Επιλέξτε μια απόχρωση όπως το απαλό ροζ, για πιο simple εμφανίσεις ή κάποια πιο έντονη για να κάνετε statement.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν ο καιρός σας φαίνεται κάπως κρύος, μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και πιο βαριές συνθέσεις. Ένα παντελόνι τύπου culotte δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είναι ελαφρύ και αέρινο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε το trend των culottes με εκείνο του denim patchwork και θα έχετε το πιο cool αποτέλεσμα σε μία κίνηση.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: culottes, flared, statement look, Street Style, styling tips, total black, κομψό αποτέλεσμα

Keywords
Τυχαία Θέματα