Madonna: Πως συντηρεί αυτό το σώμα στα 57 της χρόνια;

Η Madonna διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα και fit σώματα της ξένης showbiz. Η ίδια τα τελευταία δέκα χρόνια τρώει μόνο βιολογικά προϊόντα και η διατροφή της αποτελείται κυρίως από φρούτα, λαχανικά, προϊόντα με δημητριακά ολικής αλέσεως και φυτικές ίνες.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια καταναλώνει έξι γεύματα την ημέρα κάθε δυο με τέσσερις ώρες. Η διατροφή της συμπεριλαμβάνει χυμούς, οργανικό καρπούζι, οργανική πρωτεΐνη, μπάρες δημητριακών, φρούτα, λαχανικά και

κινόα. Ταυτόχρονα, τρώει μικρές ποσότητες φαγητού σε τακτά χρονικά διαστήματα, αυξάνοντας τον μεταβολισμό της και την ενέργεια της για όλη την διάρκεια της ημέρας.

Όσο αφορά τώρα τη γυμναστική, η Madonna αθλείται έξι φορές την εβδομάδα, 30 λεπτά το λιγότερο. Επίσης, κάθε μέρα κάνει και από διαφορετικό πρόγραμμα γυμναστικής και συνδυάζει κυκλική προπόνηση, προπόνηση με διαλείμματα, και προπόνηση αντοχής, με τον χορό να κατέχει μεγάλο κομμάτι στη γυμναστική της.

Παράλληλα κάνει yoga, πολεμικές τέχνες και boxing, ώστε να καλύπτει τόσο το κομμάτι της ευλυγισίας όσο και το κομμάτι της δύναμης. Όταν γυμνάζεται με βαράκια, χρησιμοποιεί αυτά που έχουν λίγα κιλά 2,2kg ή 1,1kg κάνοντας 20-30 επαναλήψεις.

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα