Beauty of the week: Τα καλύτερα looks της εβδομάδας

Κι αυτή την εβδομάδα οι celebrities μας έδωσαν ιδέες για το beauty look. Τα υγιή και πλούσια μαλλιά ήταν αυτό που παρατηρήσαμε σε πολλές διάσημες κυρίες αυτή την εβδομάδα και μας άρεσε πολύ. Η Kate Middleton και η Jennifer Garner έδωσαν τις δικές τους εκδοχές για ένα απλό hairstyle

με φυσικό όγκο και λάμψη, ενώ η Katie Holmes μας απέδειξε ότι μπορείς να είσαι stylish ακόμα και με ένα απλό up bun.

Αυτό που παρατηρήσαμε για ακόμα μία φορά είναι το γεγονός ότι όλες οι celebrities επέλεξαν – άσχετα με το hairstyle – ένα natural & fresh makeup. Η φυσική λάμψη στις γωνίες του προσώπου είναι τελικά αυτό που θα μας απασχολήσει αυτή τη σεζόν αλλά και όλο το καλοκαίρι. Ρίξτε μία ματιά για να πάρετε ιδέες…

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Katie Holmes

Τα buns έχουν κατακτήσει το street style και η Katie Holmes το έχει υιοθετήσει για το δικό της καθημερινό look.

Δείτε περισσότερα Galleries Karlie Kloss

H Karlie Kloss σε κάθε της εμφάνιση φαίνεται πιο φρέσκια από την προηγούμενη. Ο φυσικό makeup και hairstyle της πάει πολύ τόσο στο casual όσο και στα πιο επίσημα outfits.

Δείτε περισσότερα Galleries Jennifer Garner

Τελευταία η ηθοποιός μας εκπλήσσει με τα υπέροχες φυσικές μπούκλες της.

Δείτε περισσότερα Galleries Kate Middleton

Υγιή και πλούσια είναι και τα μαλλιά της Δούκισσας του Cambridge. Με ένα απλό και απόλυτα φυσικό μακιγιάζ η γλυκιά Kate έχει πάντα ένα όμορφο beauty look.

Δείτε περισσότερα Galleries Olivia Wilde

Τα braids τελευταία αποτελούν ένα από τα πιο hot hairtrends. Η Olivia Wild δίνει τη δική της messy εκδοχή την οποία πρέπει να δοκιμάσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries Heidi Klum

Τα ασύμμετρα μαλλιά της και το καθιερωμένο της μακιγιάζ είναι πάντα in fashion και της πάνε πολύ.Δείτε πόσο σωστά έχει χρησιμοποιήσει το highlighter για να δώσει λάμψη στο πρόσωπό της.

Δείτε περισσότερα Galleries Victoria Beckham

Η Victoria Beckham τελευταία έχει μείνει πιστή στο μακιγιάζ, ενώ σπάνια κάνει σπουδαίες αλλαγές στα μαλλιά. Αυτή της η εμφάνιση ωστόσο δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό της ως fashion guru. Simple & chic και στο beauty look.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: bun, fresh beauty look, hairstyle, natural makeup, wavy hairstyle, μακιγιάζ, μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα