Τα μοντέλα προτιμούν κόκκινα νύχια

Είναι το απόλυτο femme fatale χρώμα, για τα νύχια σας. Η ιστορία ξεκινάει από την Χρυσή Εποχή του Hollywood, γνωστή και ως Golden Age. Τότε οι γυναίκες ήθελαν και πραγματικά ήταν αληθινές ντίβες. Για αυτό το λόγο λοιπόν έβαφαν τα νύχια τους αποκλειστικά και μόνο κόκκινα. Σήμερα τα διάσημα μοντέλα που θέλουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων, να υιοθετήσουν ένα sexy και ταυτόχρονα εντυπωσιακό στιλ επιλέγουν κόκκινο βερνίκι νυχιών για το μανικιούρ τους. Σε κοντά-τετραγωνισμένα, σε stilletto nails, σε μακριά κυκλικά, το κόκκινο χαρίζει femme fatale διάθεση και απογειώνει το βραδινό αλλά και το πρωινό τους look.
Τόσο οι λάτρεις του classy-chic, όσο και οι πιο εναλλακτικές γυναίκες της πασαρέλας έχουν απαθανατιστεί πολλές φορές με κόκκινα νύχια.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

H Adriana Lima με έντονο κόκκινο μανικιούρ, το οποίο την κάνει ακόμα πιο sexy και εντυπωσιακή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Alessandra Ambrosio στην καθημερινότητά της αποφεύγει να βάφει τα νύχια της. Προτιμάει να τα βάφει κόκκινα μόνο σε επίσημα events.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Karlie Kloss συνδύασε με το total black look της ένα εντυπωσιακό κόκκινο βερνίκι νυχιών για το μανικιούρ της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η ανατρεπτική Cara Delevingne μετατρέπεται σε diva για το κόκκινο χαλί. Τα κόκκινα νύχια της ταιριάζουν άψογα στον εκρηκτικό χαρακτήρα της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Και η Kendall Jenner είναι fan των κόκκινων νυχιών, όπως η μητέρα της, Kris.

Δείτε περισσότερα Galleries

H rock, Kate Moss εκτός από το μαύρο αγαπάει και το κόκκινο για το μανικιούρ της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η classy-chic, Miranda Kerr σαφώς και δεν μπορεί να αντισταθεί στο κόκκινο…

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: femme fatale nails, manicure, red nails, διάσημα μοντέλα, κόκκινα νύχια, μοντέλα

Keywords
Τυχαία Θέματα