Μανικιούρ με την υπογραφή του οίκου Christian Louboutin

Είναι το νέο trend εδώ και ένα χρόνο σχεδόν. Ο λόγος για το Christian Louboutin manicure. Ο γνωστός σχεδιαστής παπουτσιών, Christian Louboutin με τον χαρακτηριστικό κόκκινο πάτο, στα παπούτσια του έχει κάνει έντονη την παρουσία του και στον κόσμο ομορφιάς. Έχει κυκλοφορήσει την δική του σειρά με βερνίκια νυχιών, η οποία εκτός από τα χαρακτηριστικά χρώματα-μαύρο,

κόκκινο, λευκό-πλέον έχει εμπλουτιστεί και με πολλά ακόμα, τα οποία καλύπτουν όλα τα γούστα.
Πριν όμως δούμε τα Christian Louboutin nail varnishes, οι γυναίκες είχαν επινοήσει ένα είδος μανικιούρ, το οποίο θύμιζε έντονα τα παπούτσια του οίκου. Πιο συγκεκριμένα οι γυναίκες με μακριά νύχια-stilletto ή τετραγωνισμένα-, τα έβαφαν λευκά ή μαύρα και από την πίσω πλευρά του νυχιού τους-όσο προεξείχε-τα έβαφαν κόκκινα. Μία τεχνική που θυμίζει έντονα τα παπούτσια, τα οποία έχουν κόκκινο πάτο.

#AWomansWeakness #Louboutins #Nails #Nailart #Louboutinnails #Shoes #Heels

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης A Woman’s Weakness (@awomansweakness) στις Νοέ 11, 2014 at 7:59πμ PST


Με ένα απλό search στο instagram, χρησιμοποιώντας το hashtag #louboutinnails θα βρείτε πολλές γυναίκες που προτιμούν το Christian Louboutin manicure.

Day Twenty Five: (inspired by) FASHION.

Αν προτιμάτε ένα minimal style και γενικότερα θέλετε ένα look με διάσημα brands-από την κορυφή έως τα νύχια κυριολεκτικά-μπορείτε απλά να κάνετε μανικιούρ με ένα από τα βερνίκια του οίκου.

Είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένα nail salons και στη χώρα μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα