Lips: Matte Vs Glossy

Ποιος είναι ο νικητής;
Μήπως τελικά και οι δύο υφές είναι εντυπωσιακές και η κάθε μία απευθύνεται σε διαφορετικό στιλ; Οι τάσεις στο μακιγιάζ κάθε σεζόν προτείνουν ένα συγκεκριμένο στιλ, χωρίς να σημαίνει όμως ότι καταργούν παλαιότερες προτάσεις. Με λίγα λόγια αν οι τάσεις για φέτος προτείνουν matte lips, δεν είναι απαραίτητο να κάνετε στην άκρη τα lip gloss. Για ένα girly, sweet

makeup look σε ροζ αποχρώσεις ή και για ένα πιο εντυπωσιακό, ρετρό αποτέλεσμα με κόκκινα χείλη επιβάλλεται να προσθέσετε lip gloss για να υιοθετήσετε το ύφος.
Προσαρμόστε το μακιγιάζ σας ανάλογα με τις τάσεις-αν είστε fashion addict- χωρίς όμως να καταργείτε το στιλ που ξέρετε ότι σας ταιριάζει απόλυτα!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Girly pale pink Lips

Είναι ανάλογα το στιλ που προτιμάτε. Θέλετε juicy girly lips ή προτιμάτε ένα πιο αυστηρό matte αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, με την συγκεκριμένη απόχρωση δεν μπορείτε να αποφύγετε το girly αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Christian Dior

Τις πιο γλυκές και ρομαντικές αποχρώσεις σε απαλό ροζ χρώμα θα τις συναντήσετε στα lip gloss του οίκου Christian Dior.

Δείτε περισσότερα Galleries Fashionable fuchsia Lips

Το φούξια είναι ένα από τα πιο έντονα κραγιόν, το οποίο από μόνο του δημιουργεί ένα έντονο μακιγιάζ.
Η matte υφή του δίνει την αίσθηση της δυναμικής και fashionable γυναίκας. Αντιθέτως με το lip gloss παραπέμπετε στον ονειρεμένο κόσμο της Barbie.

Δείτε περισσότερα Galleries Estee Lauder

Flirty Fuchsia lip gloss για Barbie look.

Δείτε περισσότερα Galleries Red lips inspired by Hollywood

Κάτι ανάμεσα σε κόκκινο και burgundy αποχρώσεις, το μπορντό παραμένει ένα από τα αγαπημένα χρώματα όλων. Η matte υφή του θα σας μετατρέψει σε μία σύγχρονη, sexy diva. Ενώ η γυαλιστερή υφή του θα σας χαρίσει ένα ρετρό μακιγιάζ, εμπνευσμένο από Golden Age.

Δείτε περισσότερα Galleries Chanel

Κόκκινο κραγιόν, με την υπογραφή του διάσημου οίκου.

Δείτε περισσότερα Galleries Flawless skin, natural Lips

Τα φυσικά χείλη για να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα απαιτείται να είναι ενυδατωμένα. Οπότε αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα natural lip gloss-το οποίο θα κάνει πιο sparkle το μακιγιάζ σας- χρησιμοποιήστε απαραιτήτως ένα ενυδατικό lip balm και μετά ένα φυσικό κραγιόν.

Δείτε περισσότερα Galleries Burberry

Lip gloss σε nude απόχρωση για να έχετε ένα πιο sparkle & glam makeup look.

Δείτε περισσότερα Galleries Dark is Back!

Λίγες γυναίκες επιλέγουν τόσο σκούρα χείλη. Ωστόσο όσες το κάνουν είναι δεδομένο ότι δημιουργούν statement με το κραγιόν τους.
Με την συγκεκριμένη απόχρωση, όποια υφή και αν επιλέξετε είναι δεδομένο ότι τα βλέμματα όλων θα πέσουν στα χείλη σας. Τα glossy lips ταιριάζουν περισσότερο σε σκούρες επιδερμίδες, ενώ τα matte lips δείχνουν πιο clear & soft σε ανοιχτόχρωμες-σταρένιες,κίτρινες-επιδερμίδες.

Δείτε περισσότερα Galleries MAC

Σκούρο κραγιόν σε απόχρωση μπορντό-καφέ για να ξεχωρίσετε στις εμφανίσεις σας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: glossy lips, lip gloss, makeup look, matte lips, εντυπωσιακά χείλη, κόκκινα χείλη, μακιγιάζ, ροζ χείλη, χείλη

Keywords
Τυχαία Θέματα