Khloe Kardashian: Τα θετικά και τα αρνητικά της εμφάνισής της

Στο birthday party, του αγαπημένου της French Montana βρέθηκε η διάσημη Khloe Kardashian. Η εμφάνισή της μας δίχασε και επιλέξαμε να την αναλύσουμε κομμάτι-κομμάτι για να καταλάβουμε τι μας άρεσε και τι όχι.

Αρχικά το φόρεμά της ήταν μία σωστή επιλογή, τόσο το χρώμα όσο και η γραμμή ταίριαζαν απόλυτα στην σιλουέτα και στο ύφος του party. Τα μυτερά της παπούτσια ήταν μία ακόμη, κομψή

επιλογή όπως και η ασημένια Chanel, boyfriend τσάντα της.

Όλα καλά μέχρι εκεί, μέχρι που παρατηρήσαμε το beauty look της Khloe. Τα μακριά, τετραγωνισμένα-πιθανώς ψεύτικα-νύχια της ήταν η χειρότερη πινελιά στην εμφάνισή της. Στη συνέχεια ένα τόσο αέρινο και επίσημο φόρεμα απαιτούσε ένα περιποιμένο χτένισμα. Τα ατημέλητα μαλλιά της ήταν ιδανικά για beach style, θα την προτιμούσαμε με retro waves ή ακόμα και με μία ponytail. Επίσης το μακιγιάζ της, το οποίο ήταν σε καφέ αποχρώσεις δεν κολάκευε καθόλου τα χαρακτηριστικά της. Ένα μπορντό κραγιόν θα ήταν η ιδανική επιλογή για το φόρεμά της.
Τέλος ένα ακόμη στιλιστικό λάθος ήταν ότι η Khloe αμέλησε τα εσώρουχα. Το φόρεμά της είχε ένα εντυπωσιακό, βαθύ σκίσιμο το οποίο αποκάλυπτε το πόδι της. Ίσως λοιπόν θα έπρεπε να καλύψει το στήθος της, με ένα εσώρουχο, καθώς το ύφασμα του φορέματός της ήταν ελαφρώς see-through.

Keywords
Τυχαία Θέματα