4+1 γυναίκες της Vogue στο κόκκινο χαλί

Αν δεν είναι αυτές οι γυναίκες in-fashion, τότε ποιες θα είναι; Ο λόγος για όλες τις fashionistas που κρύβονται πίσω από το «λεξικό της μόδας», την Vogue.
Αν και τις παρατηρούμε περισσότερο στην καθημερινότητά τους, σήμερα επιλέξαμε να κάνουμε «focus on» στα red carpet looks τους.
Φυσικά επιλέγουν διάσημους οίκους για το στιλ τους και αποφεύγουν όπως πάντα τις υπερβολές στο beauty look. Οι γυναίκες της Vogue

νοιάζονται για τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους και όχι για το μακιγιάζ και το χτένισμα, αυτό είναι ξεκάθαρο σε κάθε τους εμφάνιση.
Κάθε μία διατηρεί το χαρακτήρα του στιλ της και για το κόκκινο χαλί, εντυπωσιάζοντας με τον τρόπο της. Ταυτιζόμαστε μαζί τους και παίρνουμε ιδέες για να αποκτήσουμε και εμείς fashionable looks, σε επίσημα καλέσματα.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Anna Dello Russo

Είναι η πιο εκκεντρική και ταυτόχρονα fashionable fashionista. Η Anna Dello Russo επιλέγει τα πιο in-fashiοn κομμάτια της σεζόν, σε κομψό στιλ για το κόκκινο χαλί.

Δείτε περισσότερα Galleries Anna Wintour

Ποτέ δεν ξεφεύγει από το κλασσικό στιλ. Η Anna ξεχωρίζει με μία prada γούνα, στο red carpet και μας αφήνει όλους έκπληκτους..

Δείτε περισσότερα Galleries Giovanna Battaglia

Με παραμυθένιο στιλ που φέρει υπογραφή διάσημου οίκου, η Giovanna μεταμορφώνεται από μία chic εργαζόμενη γυναίκα, σε ονειρεμένη diva, για να περπατήσει το κόκκινο χαλί΄.

Δείτε περισσότερα Galleries Emmanuelle Alt

Κρατώντας πάντα το minimal στιλ σε πρωταγωνιστική θέση, η Emmanuelle δεν υπερβάλει ούτε στο κόκκινο χαλί. Ακόμα και εκεί προτιμάει μαύρο χρώμα και λιτές γραμμές.

Δείτε περισσότερα Galleries Seda Domaniç

Μία ακόμα πρέσβειρα του μινιμαλισμού, η Seda αποφεύγει τις υπερβολές τόσο στο στιλ της, όσο και στο beauty look της!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Anna Dello Russo, Anna Wintour, editor-in-chief, Editors, fashionistas, Giovanna Battaglia, office look, red carpet looks, Vogue, μόδα, τάσεις της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα