7+1 βιβλία που πρέπει να έχει κάθε fashionista

Η μόδα είναι μια ακόμη μορφή τέχνης και σίγουρα υπάρχει λόγος που χρησιμοποιούμε τη λέξη «δημιουργία» για ρούχα και items σχεδιαστών που αγαπάμε. Μερικά βιβλία λοιπόν, δεν πρέπει να λείπουν από τη βιβλιοθήκη καμιας γυναίκας που αγαπάει τη μόδα και τα fashion goodies. Τώρα που πλησιάζουν Χριστούγεννα, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας που θα σας δώσει ιδέες και θα σας μάθει την ιστορία του ενδύματος και του στιλ.

1. Fifty Dresses

That Changed the World: 50 φορέματα που χαρτογράφησαν το στιλ και άλλαξαν την ιστορία του γυναικείου ενδύματος. Ποια ήταν τα ιστορικά κομμάτια που οδήγησαν τη γυναίκα στα σημερινά ρούχα που τη ντύνουν;

2. Vogue On, Coco Chanel: Mια βιογραφία της πιο εμπνευστικής γυναίκας σχεδιάστριας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και την υπογραφή συνεργατών της Vogue. Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν κι άλλα ενδιαφέροντα βιβλία μόδας.

3. A Matter of Fashion, 20 Iconic Items That Changed the History of Style: Εκτός από άτομα που άφησαν ανεξίτηλη την iconic παρουσία τους, υπήρξαν και πράγματα που έβαλαν τα θεμέλια της ιστορίας γύρω από τη μόδα.

4. Manolo Blahnik, Drawings: Ένα βιβλίο δια χειρός Anna Wintour που μας μεταφέρει χαρακτηριστικά τη μοναδικότητα των Manolo σχεδίων.

5. Fashion: The Definitive History of Costume and Style: Μια βόλτα στην ιστορία του κουστουμιού και του style που θα μας ξεναγήσει ξεκούραστα μιας κι έχει πολλές φωτογραφίες και επεξηγήσεις.

6. The Little Dictionary of Fashion: A Guide to Dress Sense for Every Woman: Βιβλίο που περιγράφεται άριστα από τον τίτλο του. Αν είναι να συμβουλευτείτε κάποιν για μόδα και αισθητική, τότε εμπιστευτείτε τον Christian Dior.

7. 100 years of Fashion: Ένας τόμος που ξεκινάει με ρούχα από το 1900 και μας περιγράφει πως ο προηγούμενος αιώνας απογείωσε το design και το γυναικείο ρούχο.

8. Louis Vuitton, City Bags: H τσάντα είναι αναπόσπαστο κομμάτι τη ςγυναικείας εμφάνισεις και συνήθως τις βλέπουμε σε βιτρίνες παρά σε βιβλία. Μα ένα βιβλίο by Marc Jacobs για το απόλυτο γυναικείο item, έχει άλλη βαρύτητα και αξία για τη βιβλιοθήκη μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα