260 εκατ. ευρώ για 13 χρόνια: Ο Τζιανκάρλο Στάντον έσπασε όλα τα ρεκόρ βγάζοντας… ξύγκι απ’ το μπαστούνι του!

Είναι 25 ετών και με το επάγγελμα που διάλεξε δεν θα έβγαζε στην Ελλάδα ούτε τα προς το ζην, στη χώρα του όμως εξασφάλισε μέσω αυτού ψωμί και για τα… οχτασέγγονά του.

Ο σούπερ σταρ του λατρεμένου στις ΗΠΑ μπέιζμπολ Τζιανκάρλο Στάντον υπέγραψε το πιο «μυθικό» συμβόλαιο όλων των εποχών στον χώρο του αθλητισμού, κατοχυρώνοντας με μια τζίφρα 260 εκατ. ευρώ για

τα επόμενα 13 χρόνια.

Στο ερώτημα γιατί να τον χρυσοπληρώνουν μέχρι τα 38 οι Μαϊάμι Μέρλινς, στους οποίους ανήκει, δεν σας έχουμε πειστική απάντηση!

Ο Στάντον υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει προσφερθεί ποτέ σε αθλητή, οι ετήσιες απολαβές του όμως θα είναι λιγότερες από του Μιγκέλ Καμπρέρα των Ντιτρόιτ Τάιγκερς, ο οποίος θα εισπράξει για 10 χρόνια 232 εκατ. ευρώ. Με σχεδόν διπλάσια χρήματα από τον Στάντον αμείβεται ετησίως ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ (41,5 εκατ. ευρώ), αλλά στην περίπτωση του Πορτογάλου έχουν ενσωματωθεί τα δικαιώματα από τις διαφημίσεις, ενώ το συμβόλαιο του είναι τετραετές.

Το 2004 ο Κόμπε Μπράιαντ υπέγραψε επταετή συνεργασία με τους Λέικερς αντί 107 εκατ. ευρώ (καθαρά, χωρίς διαφημίσεις), όλοι τους όμως υπολείπονται του μποξέρ Φλόιντ Μέιγουεδερ, που για έξι αγώνες σε διάστημα 30 μηνών καρπώθηκε το ποσό των 165 εκατ. ευρώ!

The post 260 εκατ. ευρώ για 13 χρόνια: Ο Τζιανκάρλο Στάντον έσπασε όλα τα ρεκόρ βγάζοντας… ξύγκι απ’ το μπαστούνι του! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα