Με πράσινο μπλουζάκι και παντόφλες εμφανίστηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Κασιδιάρης

Με σορτσάκι και παντόφλες εμφανίστηκε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας ο Ηλίας Κασιδιάρης. Η επιτροπή μετέβη στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου τα μέλη της να ακροαστούν τον βουλευτή για την υπόθεση της υποκλοπής συνομιλίας με τον τότε γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φορούσε παντόφλες, αθλητικό σορτσάκι και πράσινο αμάνικο μπλουζάκι αφήνοντας

ακάλυπτο το τατουάζ με την σβάστικα. Στις παρατηρήσεις των μελών της επιτροπής για την εμφάνιση του, ο Ηλίας Κασιδιάρης δικαιολογήθηκε λέγοντας πως η συνάντηση δεν εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και γι αυτό και δεν φόρεσε την ενδυμασία των φυλακών.

Σχετικά με την υπόθεση με τον Τάκη Μπαλτάκο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι δεν κατέγραψε αυτός την συνομιλία ενώ επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του κόμματος για μη αναγνώριση της εισαγγελικής έρευνας. Η πλειοψηφία, εκτός από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση, αποφάσισε να εισηγηθεί την άρση της ασυλίας του κ. Κασιδιάρη στην Ολομέλεια.

Φωτογραφία Eurokinissi

The post Με πράσινο μπλουζάκι και παντόφλες εμφανίστηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Κασιδιάρης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα