Το επιτελείο Λιλλήκα δεν ευθύνεται για αποφάσεις της ηγεσίας του ΔΗΚΟ, αναφέρει ανακοίνωση

17:06 14/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το επιτελείο του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργου Λιλλήκα, απαντά στην ηγεσία του ΔΗΚΟ και αναφέρει ότι αυτή, «αντί να εξηγήσει στους ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ γιατί διέγραψε τις αρχές και τις αξίες που πρέσβευαν οι αείμνηστοι ηγέτες του κόμματος, ασχολείται με την ανάρτηση του σήματος του Δημοκρατικού Κόμματος σε μια είδηση που φιλοξενείται στο ιστοπεδίο μας, την οποία έχουμε ήδη αφαιρέσει».

Σε ανακοίνωσή

του το επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα αναφέρει ότι «αν αυτό ήταν που πράγματι τους ανησυχούσε, θα μπορούσαν να μας το επισημάνουν με ένα απλό τηλεφώνημα».

«Εμείς αποδείξαμε ότι σεβόμαστε και τα κόμματα, και τους θεσμούς, και τα εμβλήματα τους, αλλά αφού η ηγεσία του ΔΗΚΟ αναφέρεται σε θέματα εκσυγχρονισμού, θα ήταν καλύτερα να ασχολούνταν με την ουσία και τα πολιτικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και τον κόσμο του Δημοκρατικού Κόμματος» συνεχίζει το επιτελείο Λιλλήκα.

Διερωτάται «πως συνάδουν λόγου χάρη οι θέσεις του ΔΗΚΟ με την πολιτική του Νίκου Αναστασιάδη; Πως συνεχίζει η ηγεσία του κόμματος να υποστηρίζει ένα υποψήφιο, ο οποίος, προτού ο κόκορας λαλήσει τρις, αναίρεσε τη συμφωνία που υπέγραψαν για το Κυπριακό και τους ημικρατικούς οργανισμούς;».

Το επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα αναφέρει πως «κατανοούμε ότι έχουν προκύψει προβλήματα από την επιλογή της ηγεσίας του ΔΗΚΟ, αλλά για αυτά, δεν φταίει η ιστοσελίδα μας, παρά μόνο οι δικές τους αποφάσεις, οι οποίες δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με πολιτικά επιχειρήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα