Συντετριμμένη η οικογένεια του θύματος της επίθεσης στο Γούλιτς του Λονδίνου

16:37 24/5/2013 - Πηγή: OnlyCY


Με δάκρυα και λυγμούς για τη βίαιη δολοφονία του στρατιώτη Λι Ρίγκμπι στο Λονδίνο εμφανίστηκαν σε μία έντονα φορτισμένη συνέντευξη Τύπου τα μέλη της οικογένειάς του, η μητέρα του, ο πατριός του και η σύζυγός του.

Από το Μπέρι στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ, όπου βρίσκεται η έδρα του συντάγματος που υπηρετούσε ο 26χρονος τυμπανιστής, ο πατριός του Ίαν Ρίγκμπι περιέγραψε έναν δυναμικό και στοργικό νέο, που αγαπούσε την οικογένειά του και που από μικρός ήθελε να γίνει στρατιώτης.

Η σύζυγος και μητέρα του δίχρονου γιου

του Λι Ρίγκμπι, Ρεμπέκα, εμφανώς συντετριμμένη, σχολίασε ότι γνώριζε τους κινδύνους του επαγγέλματος του άνδρα της, αλλά περίμενε πως θα ήταν ασφαλής στους δρόμους του Λονδίνου.

Η μητέρα του, κλαίγοντας έσφιγγε στην αγκαλιά της ένα στρατιωτικό αρκουδάκι που είχε δωρίσει στον εγγονό της ο νεκρός γιος της.

Ο Ίαν Ρίγκμπι είπε επίσης ότι μόνο το βράδυ της Τετάρτης έλαβαν επιβεβαίωση του θανάτου του παιδιού τους, αφού όλη την ημέρα προσπαθούσαν μάταια να επικοινωνήσουν μαζί του βλέποντας τις δραματικές εικόνες στην τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα