Στο Κακουργιοδικείο ο 17χρονος για τον φόνο του τυφλού πατέρα του

13:23 15/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού παραπέμφθηκε την Τρίτη ο 17χρόνος γιος του 58χρονου τυφλού Παναγιώτη Ιωάννου, που πριν δύο περίπου μήνες βρήκε φρικτό θάνατο σε φλεγόμενο σπίτι στο Τραχώνι.

Ο άτυχος Ιωάννου εντοπίστηκε νεκρός στον καναπέ της κατοικίας φίλου του στον συνοικισμό Τραχωνίου, στις 21 του περασμένου Ιανουαρίου.

Αρχικά ο θάνατος του αποδόθηκε σε ατύχημα. Στη συνέχεια όμως μετά από τις εξετάσεις των ιατροδικαστών που διενήργησαν νεκροτομή επί της σορού διαφάνηκε ότι δεν ήταν δυστύχημα αλλά έγκλημα.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη και ένα

περίπου μήνα μετά το τραγικό συμβάν η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων συνέλαβε τον 17χρονο γιο του άτυχου Ιωάννου αφού υπήρχαν στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν.

Μετά την παραπομπή του 17χρόνου σε απευθείας δίκη ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου, ο δικηγόρος του νεαρού αιτήθηκε όπως αυτός δικαστεί σε Δικαστήριο της Δημοκρατίας. Το αίτημα έγινε αποδεκτό από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, κι ο 17χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία της Δημοκρατίας και οδηγήθηκε στα κρατητήρια μέχρι την έναρξη της δίκης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα