Γονείς έπαιξαν ξύλο στο τουρνουά των παιδιών τους

13:17 15/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται είναι πέρα για πέρα αληθινό. Γονείς, οι οποίοι κατά τα άλλα βρίσκονταν στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Αγία Νάπα για να θαυμάσουν τις ποδοσφαιρικές ικανότητες των παιδιών τους, έπαιξαν κυριολεκτικά ξύλο μεταξύ τους… για διαιτητικές αποφάσεις (!!!)

Το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο, στην Κύπρο, αφού πολλές φορές συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά σε διάφορες διοργανώσεις, με τους γονείς να επιδεικνύουν την πλέον ανάρμοστη συμπεριφορά ενώπιον παιδιών.

Σύμφωνα

με πληροφορίες του Onlycy, στο τουρνουά ακαδημιών της Αγίας Νάπας έπεσαν αρκετές ψιλές μεταξύ των γονιών. Σημειώνεται ότι το Τουρνουά αφορούσε παιδιά ηλικίας 7 μέχρι 15 ετών!

Όπως μαθαίνουμε αιτία των συρράξεων φυσικά ήταν οι διαιτητικές αποφάσεις. Οι υπεύθυνοι ασφάλειας της διοργάνωσης όλως παραδόξως είχαν αρκετή δουλειά αφού χρειάστηκε να επέμβουν αρκετές φορές για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Επί της ουσίας, πρέπει ωστόσο να σημειωθεί, πως αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές αφού για ακόμα μια φορά το τουρνουά ακαδημιών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και χιλιάδες παιδιά πήραν σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια.

Όμως, θα ήταν ίσως καλύτερα του χρόνου, τα παιδιά να αφήσουν τους γονείς στο σπίτι…

Keywords
Τυχαία Θέματα