Στο δικαστήριο τα τρία πρόσωπα για υπόθεση απαγωγής 21χρονου από την Πάφο

20:04 29/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Διάταγμα κράτησης μιας ημέρας εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε τρία πρόσωπα, τα οποία συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγής και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, 21χρονος κάτοικος Πάφου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι στις 23 Αυγούστου τρία πρόσωπα, αφού τον χτύπησαν, τον απήγαγαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε χωριό της επαρχίας Πάφου, τον ξανακτύπησαν και, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, τον μετέφεραν

στην Πάφο και τον εγκατέλειψαν έξω από οικία συγγενικού του προσώπου.

Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον 24χρονου, κάτοικου Πάφου, στη σύλληψη του οποίου με δικαστικό ένταλμα προχώρησε η Αστυνομία.

Αργότερα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ακόμη δύο προσώπων, έναν 27χρονο Τουρκοκύπριο που διαμένει στην Πάφο και έναν 36χρονο από την Πάφο, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Τα τρία πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για μία ημέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα