Νικολέττα Ράλλη :Η άγνωστη συνεργασία με τη Μενεγάκη που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ ΒΙΝΤΕΟ

21:30 22/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης, και μίλησε μαζί της για μια συνεργασία που είχαν συμφωνήσει να κάνουν στο παρελθόν και τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα, η 43χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πριν από περίπου 3 χρόνια η Νικολέττα Ράλλη

είχε περάσει από δοκιμαστικό για την ομάδα συνεργατών της εκπομπής της και ενώ η παραγωγή είχε συμφωνήσει μαζί της, τελικά βρέθηκε να παρουσιάζει το αντίπαλο πρόγραμμα στη μεσημεριανή ζώνη του Star (το «Made in Star», που αντικατέστησε το «Super Star» της Χριστίνας Λαμπίρη).

«Νομίζω ότι ο κ.Μαλέλης φταίει για όλα! Όταν, μάλιστα, είχα πάει στο γραφείο του για να μου προτείνει τη συνεργασία με το Star, εγώ του είχα πει “Κύριε Μαλέλη, εγώ με το καλό θα είμαι με την κυρία Μενεγάκη”. Εντάξει είχαμε πει “ΟΚ” στο τηλέφωνο, αλλά θα το ξανασυζητούσαμε μετά τις διακοπες. Με έβαλε εκείνη την ώρα να πάρω τηλέφωνο την αρχισυντάκτρια και να της πω ότι δεν θα είμαι τελικά στην εκπομπή. “Δεν φεύγεις από το γραφείο μου, αν δεν μου πεις ναι” μου είχε πει τότε» δήλωσε η νεαρή παρουσιάστρια, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν έκανα πολύ καλά τελικά Έκανα πάντως καλά υπό την έννοια ότι απέκτησα την εμπειρία του ζωντανού, καθημερινού που δεν φανταζόμουν ποτέ στη ζωή ότι είναι τόσο δύσκολο».

Keywords
Τυχαία Θέματα