Για σοβαρές προσεγγίσεις στο κοινό ανακοινωθέν μιλά ο Ναμί

16:16 8/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Για σοβαρές προσεγγίσεις των πλευρών στο θέμα του κοινού ανακοινωθέντος έκανε λόγο ο «υπουργός» εξωτερικών, Οζντίλ Ναμί, προσθέτοντας ότι σε περίπτωση που υπάρξει πολιτική βούληση μπορούν να αρθούν και οι μικρές διαφορές που έχουν απομείνει. Μίλησε για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις από προηγουμένως μέχρι σήμερα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, οι δηλώσεις Ναμί έγιναν κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας της συντεχνίας τ/κ εργαζομένων KTAMS, την οποία ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με ανακοίνωση του «υπουργείου» εξωτερικών,

ο κ. Ναμί χαρακτήρισε επίσης σημαντική τη στήριξη της συντεχνίας προς την κατεύθυνση λύσης του προβλήματος και τους ευχαρίστησε γι’ αυτό.

Εκ μέρους της KTAMS, ο Αχμέτ Καπτάν ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που η συντεχνία συναντάται με «υπουργό» εξωτερικών και χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το ότι έλαβαν πληροφόρηση για το Κυπριακό για τις τελευταίες εξελίξεις. Διαβεβαίωσε ότι η συντεχνία θα συνεχίσει να στηρίζει την εξεύρεση λύσης και θα στηρίξουν σχετικές πρωτοβουλίες του Οζντίλ Ναμί.

Keywords
Τυχαία Θέματα