Καλωσορίστε τα Promoted Tweets στο κινητό σας!

17:01 21/3/2012 - Πηγή: Gugoo

Το twitter ανακοίνωσε τελικά, την Τρίτη, ότι ξεκινά εμφανίζει τα Promoted Tweets και στις εφαρμογές των smartphones. Μάλιστα οι υπεύθυνοι των διαφημιστικών εκστρατειών, που χρησιμοποιούν τα Promoted Tweets, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν εάν τα Tweets αυτά θέλουν να εμφανίζονται σε iOS, Android

ή Windows Phone συσκευές, καθορίζοντας ακριβώς το target-group της καμπάνιας τους! Οι υπεύθυνοι του Twitter αναφέρουν ότι είναι εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που θέλουν να επικοινωνήσουν και να έρθουν σε επαφή με έναν συγκεκριμένο τύπο χρηστών smartphone.

Τα Promoted Tweets, που ουσιαστικά αποτελούν διαφημίσεις – με εξιδανικευμένη ονομασία, λέγεται ότι θα εμφανίζονται κανονικά στην ροή των tweets μας χωρίς να εμφανίζονται στην οθόνη του smartphone μας ενοχλητικά παράθυρα. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, τα Promoted Tweets θα εμφανίζονται μόνο μία φορά και μόνον στην περίπτωση που αυτά είναι σχετικά με τα υπόλοιπα.

Η κίνηση αυτή του Twitter γίνεται τη στιγμή που ο έτερος μεγάλος αντίπαλος, το Facebook βρίσκεται επίσης σε φάση αναζήτησης του καλύτερου δυνατού τρόπου ώστε να προσθέσει τις διαφημίσεις στις εφαρμογές των Smartphones. Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο επιχειρήσεις βρίσκονται «πίσω» απο τις εξελίξεις καθώς η Google έχει ήδη πραγματοποιήσει την είσοδο στις κινητές συσκευές απο καιρό, επιτυγχάνοντας μάλιστα περι τα 4 δις € έσοδα απο την mobile διαφήμιση.

Τα έσοδα απο διαφημίσεις του twitter για το 2011 υπολογίστηκαν στα 139,5 εκατ. € ενώ για το 2012 εκτιμάται αύξηση της τάξης του 86,3%.

Πως σας φαίνεται η ιδέα των διαφημίσεων στις εφαρμογές των Smartphone σας;

Keywords
Τυχαία Θέματα