Βρείτε συγκάτοικο μέσω της εφαρμογής «Friends with rooms»

16:36 21/3/2012 - Πηγή: Gugoo

Συμβαίνει πολλές φορές, όταν κανείς αναζητά έναν συγκάτοικο, είτε για το δωμάτιο της εστίας του Πανεπιστημίου είτε και στην επαγγελματική ζωή του να είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεί τον κατάλληλο. Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν είμαστε εξοικειωμένοι ιδιαίτερα με την έννοια του συγκατοίκου αλλά στο εξωτερικό κάθε φοιτητής έχει ζήσει μια αποτυχημένη συγκατοίκηση.

Τα χέρια έρχεται να μας λύσει μία start-up, εν ονόματι «Friends with rooms«, η οποία με το ομώνυμο Facebook

application επιχειρεί να κάνει τη διαδικασία αναζήτησης ευκολότερη και ταχύτερη!

Έτσι λοιπόν ο κάθε χρήστης συμπληρώνει ένα ερωτηματολόγιο, με ερωτήσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για να αποφασίσει κανείς αν μπορεί να συζήσει με κάποιον άλλον. Τέτοιες ερωτήσεις μπορεί να είναι το είδος της μουσικής που ακούει ο χρήστης, ποιες ώρες της ημέρας επιλέγει να διαβάζει και διάφορες άλλες συνήθειες της καθημερινότητας. Αφού συμπληρωθούν τα στοιχεία αυτά, η εφαρμογή αναζητεί τον ιδανικό συγκάτοικο, συγκρίνοντάς σας με τους Facebook φίλους σας και άλλους φίλους των φίλων σας. Έτσι είναι πλέον εύκολο να βρείτε συγκάτοικο που ταιριάζει στα «θέλω» και τις ανάγκες σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά υπάρχουν σχέδια να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Θα επιλέγατε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να βρείτε τον νέο σας συγκάτοικο άραγε;

Keywords
Τυχαία Θέματα